Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Cierpliwość graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ty mówisz, że trzeci dzień nie możesz wejść... ja już drugi tydzień wyspy nie widziałem... a jedyna odpowiedź supportu, jaką udało mi się uzyskać po kilku próbach kontaktu brzmiała, "dziękujemy, przepraszamy, przekazaliśmy do innego działu, brak terminu naprawy... itp itd"... i co powiesz o cierpliwości na taką sytuację? ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak samo jak kolega wyzej nie widzialem juz wyspy dwa tygodnie, coz proponuje zeby kazdy z nas kupil przynajmniej 7k krysztalkow, tylko tak mozemy zmotywowac nasz support do pracy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Powiem wam że te problemy z logowaniem wystepuja gdy jest bardzo duza frekfęcja na Serwerach innymi słowy gdy jest dużo luda to są lagi i problemy i jedynym rozwiązanie tegoż problemu jest dostawienie Serwerów lub polepszenie optymalizacji kodu i tyle ja ogółem nie mam zbytnich problemów z logowaniem czasem trzeba być cierpiliwym i tyle ;-) PZDR wszystkim Czynnym Osadnikom

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A w telewizji leci reklama Settlersów i pokazują jak tu pięknie jest.
    Ale zapominają że na forach o grach można napisać coś zupełnie innego (czyli prawdę że gra technicznie to DNO) i tak było na Onecie jak próbowali się reklamować.

BIZNESU TO SOBIE TU NIE ZROBICIE JAK BĘDZIECIE OLEWAĆ GRACZY.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Syenwulf i luka podziw za cierpliwoś na Waszym miejscu już dawno bym dał sobie spokouj, Sir... to że jest dużo graczy to nich sobie będzie, nie może być takiego tłumaczenia że jest nas za dużo, po co pchać na jeden serwer tyle ludu? Sytuacja nie dopuszczalna. Pownni coś z tym zrobić, no chyba że strategią firmy jest pozbycie się ludzie na wyższych lvl bo oni już zostali wydojeni z kasy, więc nic nie kupi bo co trzeba takiemu gościowi powiedzmy od 44lvl w zwysz?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przepraszam że dopiero teraz, ale wieczorami forum mi nie działa wcale (jak na grę się nie zaloguję po południu to wieczorem mogę zapomnieć). Co do "wiadomości" to wiem tylko tyle że na potrzeby polskich graczy został przeznaczony dodatkowy serwer, ale jak widać problemy nadal występują. Kolejną informacja jest fakt, że prawdopodobnie podczas najbliższej konserwacji zostaną usunięte pierwsze błędy, a jak dobrze pójdzie to może i zostanie przywrócony dostęp do gry dla tych którzy maja problem z komunikatem "obszar serwera niedostępny".
    Lilienthal: BB_xaar może jedynie rozmawiać z technikami, sam tak jak i moderatorzy czy support nie ma dostępu do kodu gry czy fizycznych serwerów.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie wiem czy te problemy wynikają z przeciążenia, czy z niedopracowania - logowanie było niemożliwe ani w nocy, ani nad ranem, ani w południe, ani po popołudniu, ani wieczorem - po prostu w ogóle nie było możliwe. Nie sądzę, by polski serwery miały takie obciążenie wielkie o 3 w nocy. Możliwe, że to kumulacja zbyt małych serwerów z niedopracowaną grą. Efekt, niestety, znamy
    Pytanie brzmi... co dostaną Ci, którym przez problemy z logowaniem przepadły nagrody za codzienne logowanie, w tym diamenty? Czy BB przewiduje oddanie graczom straconych nagród?

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja tam sądzę że te problemy to dobry znak - może w końcu zwolnili programistów za te odpierdzielanie się (u mnie już dawno by polecieli z pracy ) i zatrudnili nowych którzy próbują rozgryźć co zostało spieprzone Dajmy im trochę czasu bo nawet geniusz w tym bajzlu by miał kłopoty z połapaniem się
    pozdr.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czasu to akurat dostają baaaaaardzo dużo...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nie rozumie tylko po co czekają do najbliższej konserwacji , skoro tylu ludzi zgłasza problemy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów