witam
znikła mi studnia która miałem na własność może tak być.
pozdro.
witam
znikła mi studnia która miałem na własność może tak być.
pozdro.
tak może tak byc. wszsytkie studnie i pola kupione za klejnoty sa jednorazowe
Może wiecej szczegółów? Czyli jaka to studnia i jak to się stało że znikła? - Była gdzieś zbudowana? Byłą w gwieździe ? ??
miałem studnie na własność gdy się woda w niej skończyła budowałem ja na nowo i tak w kółko aż do dzisiaj bo nie mam już tej studni znikła a była moja własnością chodzi o studnie co kupujesz za klejnoty i ma 6000 pojemności,jeśli tak ma być to jaki sens jest wydawać kasę na to ,dlaczego pisze akt własności jeśli jej już nie ma chore.
Ostatnio edytowane przez fabii ; 08.10.2012 o 22:09
i mnie też !!!
Mam ten sam problem. Różnica polega tylko na tym , że nie kupowałem studni za klejnoty, tylko jakiś czas temu była ona rozdawana jako prezent za udział w testach. Do tej pory po wyczerpaniu się złoża w studni wracała ona do menu gwiazdy i mogła zostać ponownie wybudowana, dwa dni temu zniknęła całkowicie.
Wysłałem ticket do wspracia ale oczywiście cisza...
Po cichu "naprawili" ten błąd i usunęli nam studnię, którą wcześniej sprezentowali. Szczyt żenady.
Były już o tym wątki. Od razu mówię - w grze jest bug z tą studnią. I dopóty nie będzie naprawiony to na razie studni ni ma.
Jak tlumaczyl bodaj bbxaar , to ta studnia w chwili gdy ja otrzymalismy miala blad i z tad jej odnawianie sie . Blad ten mial byc usuniety , i miala byc po raz ostatni postawiona przed naprawa, ja sie o tym przekonam za kilka tysiecy wiader , ale mam nadzieje ze jej nie naprawili , bo mimo bledu byl - jest to fajny prezent od bb.
generalnie zarówno pola jak i studnie kupowane za klejnoty (tak samo jak te budowane za surowce) są jednorazowe, niezaleznie od tego co jest napisane. jesli chodzi o studnię za testy to ona też jest jednorazowa, a to że można z niej korzystac kilka razy było / jest błędem w grze, o którym od dawna wiadomo, że bb ma go naprawić