Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: strata studni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

strata studni

witam
    znikła mi studnia która miałem na własność może tak być.
    pozdro.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    tak może tak byc. wszsytkie studnie i pola kupione za klejnoty sa jednorazowe

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Może wiecej szczegółów? Czyli jaka to studnia i jak to się stało że znikła? - Była gdzieś zbudowana? Byłą w gwieździe ? ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    miałem studnie na własność gdy się woda w niej skończyła budowałem ja na nowo i tak w kółko aż do dzisiaj bo nie mam już tej studni znikła a była moja własnością chodzi o studnie co kupujesz za klejnoty i ma 6000 pojemności,jeśli tak ma być to jaki sens jest wydawać kasę na to ,dlaczego pisze akt własności jeśli jej już nie ma chore.
    Ostatnio edytowane przez fabii ; 08.10.2012 o 22:09

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i mnie też !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam ten sam problem. Różnica polega tylko na tym , że nie kupowałem studni za klejnoty, tylko jakiś czas temu była ona rozdawana jako prezent za udział w testach. Do tej pory po wyczerpaniu się złoża w studni wracała ona do menu gwiazdy i mogła zostać ponownie wybudowana, dwa dni temu zniknęła całkowicie.

Wysłałem ticket do wspracia ale oczywiście cisza...

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po cichu "naprawili" ten błąd i usunęli nam studnię, którą wcześniej sprezentowali. Szczyt żenady.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Były już o tym wątki. Od razu mówię - w grze jest bug z tą studnią. I dopóty nie będzie naprawiony to na razie studni ni ma.

grim_reaper
    Jak tlumaczyl bodaj bbxaar , to ta studnia w chwili gdy ja otrzymalismy miala blad i z tad jej odnawianie sie . Blad ten mial byc usuniety , i miala byc po raz ostatni postawiona przed naprawa, ja sie o tym przekonam za kilka tysiecy wiader , ale mam nadzieje ze jej nie naprawili , bo mimo bledu byl - jest to fajny prezent od bb.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    generalnie zarówno pola jak i studnie kupowane za klejnoty (tak samo jak te budowane za surowce) są jednorazowe, niezaleznie od tego co jest napisane. jesli chodzi o studnię za testy to ona też jest jednorazowa, a to że można z niej korzystac kilka razy było / jest błędem w grze, o którym od dawna wiadomo, że bb ma go naprawić

Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów