generalnie odradzam zakup studni przez system handlu, można powiedziec ze 100% tam wystawionych studni to nie są te z prezentu tylko kupione za klejnoty i one na bank znikną![]()
generalnie odradzam zakup studni przez system handlu, można powiedziec ze 100% tam wystawionych studni to nie są te z prezentu tylko kupione za klejnoty i one na bank znikną![]()
Cenna uwaga, przed kawa bym się dał nabrać.
Ja Zaś dzis starcilem studnie z prezentu w nocy sie wyczerpała i nie wrocila mi do menu gwiazdy. nie wiem czy to bład teraz czy moze jednak postatnowiono i po ostatnim updacie naprawiono niby ten bład ze studnia z prezentu
W przeszłości informowałem (i to wiele razy, w różnych tematach), że działanie studni pochodzącej z testów jest nieprawidłowe i zostanie naprawione.
Bądźmy uczciwi i napiszmy o tym w sklepie, co wraca a co nie Tak by było bardzo przejrzyście a Tak to jest naciąganie ludzi.
bogdan192012, studnie nigdy nie powinny wracać do menu gwiazdy, czy to zbudowane, czy to za testy, czy to ze Sklepu.
Dodatkowo, pragnę przypomnieć, że jeśli ktoś miałby jakiekolwiek wątpliwości co do działania przedmiotu ze Sklepu (np. czy wraca czy nie), zawsze można poprosić Support o udzielenie dodatkowych informacji - jeszcze przed dokonaniem ewentualnego zakupu.![]()
Jak coś kosztuje 3K diamentów czy więcej - jest wielorazowe, jak za "grosze" to jednorazówka ....
dla mnie oszustwo i hańba oddajcie moją studnie i nie każdy będzie pisał do BB czy zostaje czy nie akt własności to chyba jest moje i zmieńcie w sklepie ze to jedno razowe bo oszukujecie i naciągacie ludzi i dzieci .
Lavena, podczas przesyłania studni za testy, został do niej przypisany nieprawidłowy atrybut - stąd ta gwiazda i wracanie do menu gwiazdy. To błąd.
fabii, żadna studnia (nie ważne czy za testy, czy wybudowana, czy zakupiona w Sklepie) nie powinna wracać do menu gwiazdy po jej wyburzeniu/wyeksploatowaniu.