czy ma ktoś problem z zalogowanie się do gry ? czeka już z pół godziny na ekranie budowniczy z młotem ... pasek doszedł do końca ale gra się nie uruchamia - serwer nowa ziemia
Wersja do druku
czy ma ktoś problem z zalogowanie się do gry ? czeka już z pół godziny na ekranie budowniczy z młotem ... pasek doszedł do końca ale gra się nie uruchamia - serwer nowa ziemia
Czekałaś 30 min. nic nie robiłaś? Spróbuj odświeżyć stronę, jak nie pomoże to wyczyść cache.
problem z przeglądarką - na Operze gra ruszyła ;)
nie mogę zalogować się do gry bo jest błąd w strefie
wysyłałem generała na przygodę i niby poszedł a on był dalej w gwieżdzie i chciałem go postawić na wyspie i mnie wywaliło i do wieczora nie mogę wejść na wyspę
taki sam problem mam
Gratuluję, to pewny sposób na uszkodzenie obszaru gry. W nocy zostanie to naprawiane.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...244#post140244
mam problem z wejściem do gry??
pisze m
i że - wystąpił błąd prosimy spróbować ponownie a ja już od dwóch godzin próbuje i nic stale to samo pisze:(
a mówiłem nie rób tego :) hubas16
Witam mam problem z wejsciem do gry o co chodzi ?? http://prntscr.com/32842v
Nie ma konserwy, serwer normalnie działa, ale widzę ze masz jakiś syf w przeglądarce bo normalnie nie ma tam reklam (podkreślone "online" i "led").
Syf nie syf. ja tez mam podobny objaw tylko bez reklam. Po wciśnieciu Graj dostaje podobny ekran do tego na screenie
Heja, też tak miałam, ale, że mam dwie przeglądarki to zamiast z chroma odpaliłam z mozilli i działa... może fart, może zbieg okoliczności.... a może przeglądarka ma coś do rzeczy.... pozdro i powodzenia:)
Witam nie wiem dlaczego nie mogę się zalogować proszę o sprawdzenia co się stało dziękuje
Kto ma firefoxa niech wyczyści ciasteczka w przeglądarce. U mnie pomogło
ja wszedłem przez chroma własnie
dupa z wejściem
od 19.00 nie mogę usunąłem cookis, przez flasha i chrome nie mogę, ma ktoś podobnie?
wywaliło mnie z gry w czasie przygody. Ma ktoś tak? pokazał się symbol konserwy:( bez uprzedzenia,na długo?
info z twitter: "Technicy pracują już nad problemem (brak dostępu do gry) - gdy tylko otrzymamy dodatkowe informacje, pojawią się dalsze ogłoszenia.
BB_xaar"