U mnie co chwile pojawia sie komunikat, ze wykonalem zadanie "Długie łuki"
Czy tylko ja mam ten problem ?
Wersja do druku
U mnie co chwile pojawia sie komunikat, ze wykonalem zadanie "Długie łuki"
Czy tylko ja mam ten problem ?
Nie tylko Ty;p Beta wiecznie żywa;p
U mnie to samo , nie mogę go zakończyć , jak zawsze po konserwie coś zrypali .
Też mam ten błąd...i szczerze pisząc,szlag może człowieka trafić.
u mnie też, to pewnie wszyscy mają. brawo bb
pewnie na dniach kolejna konserwa, albo poczekamy do kolejnej
to samo, nie da się zakończyć zadania
Nie da się zakończyć bo go już dawno macie zakończone, pewnie tak naprawdę nawet go nie ma w księdze zadań. Może konto premium likwiduje ten błąd :)
Niestety u mnie też pojawiło się ten irytujący błąd. Miejmy tylko nadzieję, że przy kolejnej konserwie to poprawią.
U mnie na dokładkę brak tego premium i nie moge zrobić zadania
tez nie mam premium i łuki tez ciagle mrygaja:(
Witam w klubie "Długich Łuków" :)
Problem zadania "długie łuki" i brak "premium zadania" jest już przekazany i analizowany dlaczego tak się stało.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Mam nadzieję, że zajmie to mniej czasu niż ostatnio ;] Ile to było? Ładnych kilka miesięcy!
U mnie to samo . :-(
ja tez mam ten blad :D
U mnie również ten sam błąd.
I jeszcze do tego jak klikam zakończ to mi się punkty doświadczenia nie dodają. Tak to byłbym już na 65 lvl bo całą noc siedziałem i klikałem ;D
Także zgłaszam błąd w błędzie niczym poziom cukru w cukrze ;D
Te mądrale, może to naprawicie, a nie analizawac
u mnie zadanie premium pokazało się z opóźnieniem, czyli dzisiaj a łuki niestety prześladują
Codziennie dzień świstaka ba nawet częściej :D Długie łuki jakby dawało exp. 50lev w godzinę śmiać się czy płakać? ;)
Mnie też proszę zapisać do Klubu Długich Łuków :)
No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
też mam ten problem;/
Ja sobie poradziłem z tym zadaniem :P zatrzymałem produkcję długich łuków, a te z magazynu wysłałem znajomemu który odrzucił ofertę, teraz sobie "wiszą" na pw, a zadanie nie pojawia się już :D
EDIT
jednak zadanie dalej się pokazuje, a był spokój od rana...
Ku... naprawic to bo zawiesza gre
Denerwujące to jest, ale co zrobić. Nic tylko czekać...
będziesz czekał jak kania dżdżu ... zanim to naprawią
Zgłaszam dodatkowo że resetuje kolejkę budowania i wysłanych geologów
tak btw. kania to ptak drapieżny który jako jedyny poluje podczas deszczu stąd to powiedzenie.... Ale informatycy z BB to raczej nie orły i sokoły jak widać :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ocera_G3.3.jpg nie tylko inaczej ujmując Macrolepiota procera :)
Proponuję wyjść na ulicę. Świeżego powietrza zaczerpniesz, może znajomych spotkasz, a tak będziesz tylko siedział i klepał na forum posty, które i tak nic nie dadzą. W BB wiedzą o problemie, i naprawią go "ASAP". Żeby była jasność - jest to jedno z najmniej precyzyjnych określeń dotyczących przyszłości, bo może to być już w ten czwartek, ale równie dobrze poprawka może wejść wraz z eventem na Boże Narodzenie. I wtedy też będzie ASAP, bo zawsze można powiedzieć, że wcześniej się nie dało.
Koledze pokazuje się komunikat (tylko z innym zadaniem) już od kilku miesięcy, pisał do supportu - efekt - dalej wyskakuje mu wykoanie tego zadania.
U mnie od ostatniej przerwy technicznej mam także komunikat o długich łukach.
Chyba się trzeba bedzie przyzwyczaić do niesmietelnego zadnia :)
Ilość moich postów świadczy wyłącznie o tym, że nie mam w pracy dostępu do gry, tylko do forum :) Jak to ktoś kiedyś słusznie zauważył, wieczorami nie ma mnie na forum. Ale średnią mam zaledwie 2,58 postów dziennie, tak że też bez szału :)
@icaras
Faktycznie, umknął mi całościowy kontekst Twojej wypowiedzi. Z tym, że mi też nie chodziło wyłącznie o Ciebie, ale o wszystkich sfrustrowanych zadaniem z długimi łukami. Nic nie da mnożenie wątków na forum, akcje w stylu "pokażmy ilu nas jest" bo nie ma to żadnego przełożenia na termin naprawy błędu. A kiedy go naprawią to zupełnie inna historia :)
Dla czystej statystyki: mam ten sam problem z Długimi łukami.
I nawet nie chce mi się o tym gadać ;-)
W wersji angielskiej, po dzisiejszej konserwacji pojawilo sie to wyskakujace co chwile zadanie o dlugich lukach.
Jak widac, BB przez tydzien pracowalo nad tym problemem . . . . .
Rece opadaja :)
Mnie równiez mnie dopadła zmora długich łuków;)
No niestety czasem tak jest że błedy sa uciązliwe i wkurzające.. ale i bywało i tak że błędy pozwalały uzyskać surowce z niczego/( bug z koszami)
Raczej mniej sflustrowanych osób wtedy było..;) Wiec cieszmy sie iż ciągle gramy...
Nie wydawajmy nie potrzebnie złotowek.. i dalej bawmy sie grając:))
Błąd z łukami nadal nie usunięty, zadanie się niby zamyka ale powraca jak bumerang.
Może mały drobiazg ale u mnie irytacja z tego tytułu zamienia się w ..... !!!
potwierdzam błąd nadal jest nie usunięty.
No niestety, będziemy ze zniecierpliwieniem wyczekiwać kolejnej konserwy, wtedy na pewno ten błąd naprawią... ;)