Strony mogę, tylko na tej grze coś się stało
Wersja do druku
Strony mogę, tylko na tej grze coś się stało
wejdź do gry jeszcze raz lub zamknij i następnie otwórz przeglądarkę jeszcze raz. To jest problem czystko techniczny.
Jak rozumiem innego słownictwa nie posiadasz. Jeśli masz jakiś problem to twój problem. Ja tylko powiedziałem co i jak. A jak widać nawet przekleństwa z gwiazdkami nie potrafisz napisać to nie pisz bo ja nie potrafię nawet odczytać tego słowa. Pomyśl zanim coś napiszesz. A jeśli to przekleństwo mało być w moją stronę to napisze do moderatora o tej sprawie.
Pozrdo
zamkniecie reset pc i dalej kupa tzn nie bangla :(
potwierdzam w FF przestalo mi dzialac kolko myszy, "+" "-" na klawie dzialaja. W chromie wszystko ok.
PS
KYLAR przeklenstwo jest dobrze napisane - 3 * = 3 litery odpowiednik BUM - bardziej ci nie podpowiem, a rady typu wylacz i wlacz mozesz sobie w buty wsadzic.
Czyli jak rozumiem wasze słownictwo jest poniżej krytyki. Eh.. dzisiejsza młodzież dzisiejszy ludzie. 0'ro kultury. Zastosuje się do tego co Miesiączka ma w opisie:
I tyle powiem.Cytat:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
restart był, historia wyczyszczona i nadal nic.
Ta sama akcja na Chromium - zero reakcji na scrolla.
w Seamonkey, FF podobnie
ja restart kompa zrobilem, potem odpaliłem firefoxa, wyczyściłem cookies i zaczęło działać
Ctrl + F5 też działa...
jakoś na ff sie przyzwyczaiłem nie tak dawno, choć przez chyba rok tylko i wyłącznie na chromie jechałem. a że działa spowrotem wszystko to narazie zostane na tym
ale rada dla wszystkich:
nie działa - usuń ciasteczka (cookies / cooo... kto tam woli ;) ) - zamknij i odpal przeglądarke na nowo. powinno działać
@up F5 czy F4 ? :D
ctrl + f5, ale chyba musisz kliknąć na pasek adresu (tak dla pewności) - reload strony z czyszczeniem pamięci podręcznej, nie ma potrzeby zamykania przeglądarki
tez mi sie tak robiło, zmiana chrome beta 23 na chrome stabilne 22 rozwiązało sprawe
Mi FF śmiga bez problemu, nie rozumiem dlaczego wszyscy na chroma polecają się przenosić. Ale ja za każdym razem przed wyłączeniem lapka (często 2 razy dziennie) czyszczę pamięć, ciasteczka i wszystko co tam się da (nie mój lapek nie mam ochoty żeby mnie ktoś podglądał ;) ) może to ma wpływ. Ten problem tutaj przynajmniej wygląda na problem z cachem wiec może inne też.
A, awarie flasha, dzięki. Ja jakoś odpukać, nie miałem takich samych z siebie, tylko 2 razy po przywróceniu jak mi laptop zdechł ale to normalne akurat, to pewnie też zależy od jakiś tam indywidualnych ustawień kto ma jaką wersję czego itd. czyli że nie ma złych rozwiązań tylko takie jakie u kogo działają ;) Dobrze wiedzieć w każdym razie.