już jutro zaczyna sie zabawa :)
znalazlem taki o to filmik
http://www.youtube.com/watch?v=OgxNU...layer_embedded
Wersja do druku
już jutro zaczyna sie zabawa :)
znalazlem taki o to filmik
http://www.youtube.com/watch?v=OgxNU...layer_embedded
miejmy nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę :D
Może da radę zdobyć trochę ozdób ;d
o wypas ;D
Już się nie mogę doczekać :D :D :D i do tego również mam nadzieje że uda mi się jakieś ozdóbki zdobyć :P.
10 wysp z ukrytymi jajkami, niektóre widać gołym okiem, inne są tak pochowane, że oczy bolą od szukania. Ta królicza statua będzie na tyle droga, że nie sądzę, aby wiele ludzi w nią zainwestowało biorąc pod uwagę inne nagrody(chyba, że za klejnoty jajka się dokupi), chociaż do 19 kwietnia będzie można trochę jajek wyrwać z wypraw odkrywców, to kto wie.
ale przedmioty eventowe będą dostępne za klejnoty czy za zabrane jajka ?
OKi wszyscy czekają na Wielkanocny event a on z przyczyn technicznych został przesunięty o tydzień plus server gry jest niedostępny a więc pozostaje grzecznie czekać i w tym miejscu nasuwa mi się pytanie czy będzie jakaś REKOMPENSATA za niedostępność server i przesunięty event?
Z doświadczenia w tego typu grach wiem, że support rekompensował graczom takie sytuacje w postaci gratisowych surowców lub jak w tym przypadku powinno być klejnotów.
Jestem ciekaw czy jeszcze ktoś po za mną uważa, że taka rekompensata powinna być w po każdym przedłużeniu się aktualizacji, niedostępności serverów itp.?
poczekacie jeszcze sporo:) jak zwykle nie potrafią dobrze nic zrobić ale za to umia kase wyciągać od graczy:)powinni za te ich błędy darmowe dodawać itemy a nie tylko kasa się liczy dla nich:)Cytat:
W związku z powyższym, postanowiliśmy przygotować dla Was ciekawą ofertę w naszym Sklepie - więcej informacji na ten temat pojawi się jeszcze dziś.
Klejnoty to lipa, i tak wszystko za klejnoty jest nieopłacalne. Najlepiej dodatkowi osadnicy. Albo +10 pozwoleń na budowę :)
rekompensowal z powodu tego ze ktos byl stratny przez niemozliwosc grania. tutaj jedynie dodadza cos do ich sklepu za realna walute...Cytat:
Fraxer
Z doświadczenia w tego typu grach wiem, że support rekompensował graczom takie sytuacje w postaci gratisowych surowców lub jak w tym przypadku powinno być klejnotów.
Przerwa techniczna jest co tydzień i jest zapowiadana więc za nią nigdy żadnych rekompensat nie będzie, co do eventu jeśli przesuną go o tydzień ze startem i zakończeniem to nikt stratny nie będzie, bo zacznie się później ale i trwał będzie dłużej, chyba ze będzie trwał krócej to będzie niesprawiedliwe.
No tak, ale zepsuli każdemu nastrój tym, że nie wprowadzili tego co mieli. Każdy już czekał na to, cieszył się, etc. a tutaj lipa.. A do tego server o 13 miał ruszyć, a jakoś nic się nie dzieje.
(żeby zaraz nie było głupich postów na forum źle ustawiona jest godzina)