już jutro zaczyna sie zabawa
znalazlem taki o to filmik
już jutro zaczyna sie zabawa
znalazlem taki o to filmik
Ostatnio edytowane przez zylaja ; 28.03.2012 o 09:54
miejmy nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę![]()
Już się nie mogę doczekać![]()
![]()
i do tego również mam nadzieje że uda mi się jakieś ozdóbki zdobyć :P.
10 wysp z ukrytymi jajkami, niektóre widać gołym okiem, inne są tak pochowane, że oczy bolą od szukania. Ta królicza statua będzie na tyle droga, że nie sądzę, aby wiele ludzi w nią zainwestowało biorąc pod uwagę inne nagrody(chyba, że za klejnoty jajka się dokupi), chociaż do 19 kwietnia będzie można trochę jajek wyrwać z wypraw odkrywców, to kto wie.
ale przedmioty eventowe będą dostępne za klejnoty czy za zabrane jajka ?
OKi wszyscy czekają na Wielkanocny event a on z przyczyn technicznych został przesunięty o tydzień plus server gry jest niedostępny a więc pozostaje grzecznie czekać i w tym miejscu nasuwa mi się pytanie czy będzie jakaś REKOMPENSATA za niedostępność server i przesunięty event?
Z doświadczenia w tego typu grach wiem, że support rekompensował graczom takie sytuacje w postaci gratisowych surowców lub jak w tym przypadku powinno być klejnotów.
Jestem ciekaw czy jeszcze ktoś po za mną uważa, że taka rekompensata powinna być w po każdym przedłużeniu się aktualizacji, niedostępności serverów itp.?
poczekacie jeszcze sporojak zwykle nie potrafią dobrze nic zrobić ale za to umia kase wyciągać od graczy
powinni za te ich błędy darmowe dodawać itemy a nie tylko kasa się liczy dla nichW związku z powyższym, postanowiliśmy przygotować dla Was ciekawą ofertę w naszym Sklepie - więcej informacji na ten temat pojawi się jeszcze dziś.![]()