Bry, niewiem czy to globalny problem czy lokalny, ale nie moge sie zalogowac, czly czas wracam do strony glownej. prosze o dpowiedz czy sa jakies problemy czy nie
Wersja do druku
Bry, niewiem czy to globalny problem czy lokalny, ale nie moge sie zalogowac, czly czas wracam do strony glownej. prosze o dpowiedz czy sa jakies problemy czy nie
Ja nie mogę się dziś w ogóle do gry dostać
Siemka ja rowniez nie moge sie zalogowac niestety...
Połączenie nie powiodło się, już wczoraj wieczorem działo się coś niedobrego i stało się a w wiadomościach 0 informacji o awari
Czy jest ktorys MOD na forum? Czy mozemy prosic o jakas informacje, co sie stalo, co sie dzieje?
Tak samo nie mogę się zalogować od rana.
co się dzieje i kiedy będzie naprawione?
no nie działa:/
Mi teraz padło :) problem z logowaniem, może serwer im padł?
Serwery obciążone, albo ddosują ich lub coś robią, ale w to ostatnie, to mało prawdopodobne.
Chociaż na pingi odpowiada normalnie, to nie wiem co jest.
Szkoda, że nie dają info jak coś zamierzają psuć. :P
Mi rowniez nie chce polaczyc a probuje juz od 30min. Moze jakis mod laskawie powie co sie dzieje?
ja gram, ale mam duze problemy w surfowaniu po forum.
ja mam problem i z grą i z forum :/
No i pupa. mieli zmniejszyć lagi, a załatwili takie, że wejść na grę już się nie da:/ Może wszystkie światy są na jednym serwie. To by wyjaśniało, czemu otwieranie nowych i zamykanie rejestracji na starych nic nie daje.
Mi tez nie chodzi i przykre jest to ze nikt nie raczy poinformowac dlaczego...
a czy znajduje się gdzieś tu osoba np. jakiś mod, który by potrafił konkretnie odpowiedzieć na pytanie? Co ? Gdzie? I o ktorej bedzie juz ok?
jedynie co admini/suport moga zrobic to restart serwerow.
Serwer mają zapchany coś, zwróćcie uwagę na to jak forum muli.
wszystko tu dziś muli... :/
U mnie po klikniciu Graj wyskakuje Przerwa techniczna
Mi strona i forum ( tylko polska) była niedostępna przez chwilę ale teraz udało mi się dopchać do gry, z pewnością jest to jakieś obciążenie jeżeli xaar się pojawi to z pewnością wyjaśni co się dzieje, przecież nie będzie siedział 24/7 żeby od razu was informować zrozumcie to ludzie ...
A bardzo szkoda, bo gra zaczyna być fajna, u mnie wogule przycisk Graj nie ma żadnego odnośnika :D
EDIT :
dip24 : no tak nie musi siedzieć, ale ma się skład który współpracuje. Nie jest to pierwsza gra ;] na niemieckich odpowiednikach gier, jak coś się stanie tam informacja jest wysyłana w ciągu 10 min.
tez nie moge sie zalogowac
no niestety ja tez nie mogę się zalogować, jakiś mały DOSik? :)
ja rozumiem ze nie kazdy musi tu siedziec 24/24 ;) ale z 2 strony ile jest tu innych modow? ;)
I co tu więcej mówić?Cytat:
Tweety
TSO_PL @TSO_PL Zamknij
O problemie ze stroną główną już wiemy - pracujemy nad rozwiązaniem. BB_xaar
Nie wiem ile jest administratorów tylko xaar się ujawnia i kto opiekuje się serwerami ale musicie odróżnić opcję moda od administratora... mod nie ma tu nic do gadania on tylko opiekuje się forum i grą żeby był porządek a nie jest od spraw technicznych...
Na niemieckim może pokazuje się w 10 minut ale u nas widzę tylko jedego pośrednika xaara a tam chyba pewnie już jest więcej bo polska wersja dopiero co wyszła...
Nie musicie także narzekać że zacina, co to ma być, chce sobie pograć, nikt nic nie robi, prace nad tym trwają ta jasne, przecież administratorom zależy na tym żeby grało jak najwięcej osób więc z pewnością robią wszystko żeby wszystko było ładnie i sprawnie i nie zrobili przecież tego specjalnie więc wystarczy tylko cierpliwość :) z mojej strony też się trochę denerwuje bo mam przygodę która się za niedługo skończy i jak serwer zostanie wyłączony to pewnie przepadnie ale cóż :/
ubisoftu nie stac na lepsze serwery to tak jest :) przez co *******ca mozna dostac ze z gry wywala jak sie do kogos wchodzi na mape albo nawet jak sie u siebei cos robi to blad polaczenia zrobili by instalke gry na kompa to by odciazylo serwery ale po co :)
każą iść do forum a tu u każdego oroblem
przy próbie logowania wyskakuje Wywołanie serwera nie powiodło się. Czy u wszystkich tak się dzieje?? Forum jak na razie działa normalnie.
Problemy z logowaniem :((( dzien wolnego i tako wtopa ,,pozdrawiam:P)
instnieje takie coś jak Backup, przywrócą stan gry z którejś godziny.Cytat:
Zamieszczone przez dip24
trudno przeczytać że:
Cytat:
05.03.2012Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Ludzie nie przeżywajcie :) To normalne, że mogą wystąpić jakieś problemy na takim etapie. Na stronie głównej podana jest informacja i chyba bez sensu jest spamować w tym temacie. Ja widzę jeden +. Więcej ludzi zajrzy w tym czasie na forum i może choć trochę będzie mniej tych bezsensownych pytań na czacie ;)
Ok, jak wiedzą to jestem w miarę spokojny. Z drugiej strony, ciężko oczekiwać by gra śmigała bezbłędnie w fazie beta testów.
Pozdrawiam niecierpliwych. Ja dzisiaj sobie zrobię przerwę w settlersach, mam nadzieję że jutro będzie w miarę ok i będę mógł coś podziałać na wyspie :D
normalka jak co dobrego im sie uda stworzyć to zara multum problemów ,,a mam pytanie :) jak dlugo istnieje ta gra bo ja dopiero 3 dzionek na niej i myślalem że wreszcie trafilem na coś relaksującego a tu kicha z logowaniem i już woda mi sie gotuje pozdrawiam moderatorów jak i szanowną administracje
No i już po problemie...
Jak dobrze pamiętam umiejętność czytania ze zrozumieniem, jest zdobywana w podstawówce. Proponuje przeczytać mój post jeszcze raz, pytam się status serwera gry, a nie o forum czy stronę główną, która mi działa normalnie. Chce zaznaczyć, że to dwie różne rzeczy, i forum nie znajduję się przeważnie gdzie serwer gry.
Mi sie juz udalo zalogowac:)