Miał być nadal GOLEM a po konserwie nie można robić MARMURU, LIN i WIADER Z WODĄ. Zonk jakiś czy co ?
Wersja do druku
Miał być nadal GOLEM a po konserwie nie można robić MARMURU, LIN i WIADER Z WODĄ. Zonk jakiś czy co ?
A masz golema? Bo mój zniknął
Xaar, gdzie nasze GOLEMY, obiecałeś je nam ;)
Na mojej wyspie również nie ma golema :/
U mnie to samo. Co boli tym bardziej, że zostało mi 40k purpurowych serc do zbicia na dzisiaj.
Fakt po Golemie został tylko dodatkowy skrawek wyspy :D
Wygląda na to, że pierwsza faza evenu została wyłaczona.
Zakończyli I etap eventu zakończenie II ostatniego 7 listopada. Można odzyskać surowce z premii wrzucając ją na dom władyki.
Miałem go wykończyc z rana,pozostało mi 9k na marmur a reszta lin i wody na dzis była pieknie wyliczona.Raz mi golem znikł na ponad tydzień,teraz kiedy mam go ubić ,po ciezkich trudach i mojej krwawicy i czasu,oni zabieraja mi surowce z prowiantu i golema.Ale banery do doladowania kont klejnotami to nigdy nie znikaja.!!!Ciekawe jak to wygląda od strony prawnej,jesli wysylam smsy ,kupujac potem za klejnoty surowce,ktore w nastepnyc etapach przerabiam w prowiancie na inne surowce do zniszczenia golema,potem je trace w czasie produkcji.Czy mozna sie ubiegac o zwrot pieniedzy?
Kiedy wróci Golem i surowce do produkcji w magazynie prowiantu?znow tydzien czekać?!Kpiny z ludzi robicie i nie dbacie o ich stracony czas.