Miał być nadal GOLEM a po konserwie nie można robić MARMURU, LIN i WIADER Z WODĄ. Zonk jakiś czy co ?
Miał być nadal GOLEM a po konserwie nie można robić MARMURU, LIN i WIADER Z WODĄ. Zonk jakiś czy co ?
A masz golema? Bo mój zniknął
Na mojej wyspie również nie ma golema :/
U mnie to samo. Co boli tym bardziej, że zostało mi 40k purpurowych serc do zbicia na dzisiaj.
Fakt po Golemie został tylko dodatkowy skrawek wyspy
Wygląda na to, że pierwsza faza evenu została wyłaczona.
Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 31.10.2013 o 09:14
Zakończyli I etap eventu zakończenie II ostatniego 7 listopada. Można odzyskać surowce z premii wrzucając ją na dom władyki.
Miałem go wykończyc z rana,pozostało mi 9k na marmur a reszta lin i wody na dzis była pieknie wyliczona.Raz mi golem znikł na ponad tydzień,teraz kiedy mam go ubić ,po ciezkich trudach i mojej krwawicy i czasu,oni zabieraja mi surowce z prowiantu i golema.Ale banery do doladowania kont klejnotami to nigdy nie znikaja.!!!Ciekawe jak to wygląda od strony prawnej,jesli wysylam smsy ,kupujac potem za klejnoty surowce,ktore w nastepnyc etapach przerabiam w prowiancie na inne surowce do zniszczenia golema,potem je trace w czasie produkcji.Czy mozna sie ubiegac o zwrot pieniedzy?
Kiedy wróci Golem i surowce do produkcji w magazynie prowiantu?znow tydzien czekać?!Kpiny z ludzi robicie i nie dbacie o ich stracony czas.