U Mnie jest tak samo, jestem zalogowana ale nie moge wejsć na wyspę bo cały czas zrywa połączenie
Wersja do druku
poprostu musi odpowiedzieć do końca.................
tik-tak, tik-tak.......
to tak plus minus ile osob nie moze grac??
wg mnie z 200 osób minimum z 4 gildii
no to nie tak mało a maja nas w d.......
to chyba nie tylko Kolonia padła, od 03-15 nie moge wejsc
U mnie od rana zrywa połączenie z serwerem i nie można wejść.
od dzisiaj tj 02/03/2025 podobny problem jest na następnym serwerze. Złota góra zaczyna zgłaszać takie samy usterki.
A to takie fajne, jak "Marszałek Rotacyjny", teraz przez tydzień Złota Góra będzie miała problemy, to jest szansa, że nasze problemy znikną. Fajne zarządzanie zasobami, ale zawsze to radość, dowiedzieć się, że po drugiej stronie jest jakaś inteligencja..., sztuczna ale jest.
Od 23.02 nie mogę wejśc na wyspę..... to juz 7 dni. Czy ktoś coś robi w tej sprawie?
Dobrze, że czas trwania eventu został wydłużony - będzie można więcej kwiatków nazbierać. A nie, czekaj... xD
https://www.digitec.ch/en/page/the-s...mployees-36517
Zwolnienia w BB, ciekawe czy to ma związek z obecnymi problemami
U Mnie również dzisiaj minie 7 dni jak nie moge wejsć na swoją wyspe,bo zrywa cały czas połaczenie
serwer Złota góra od wczoraj to samo
U mnie też dziś nie działa
Tydnień bez setów - w sumie można się przyzwyczaić. Ilość podobnych awarii daje jednak nadzieję na powrót do gry
Jeśli Ubisoftu nie kupi chiński Tencent to chyba koniec Settlers
Kolonia, Złota Góra... ciekawe czy jeszcze jakiś serwer padnie
https://screenrec.com/share/kpBwehJsPF
U mnie jest tak od tygodnia :(
Pobiliśmy rekord !!!
Dokładnie tydzień bez możliwości zalogowania.
TSO = The Settlers Offline.
Trzeba powoli sobie uzmysłowić że to koniec...
żenada, klejnoty za logowanie przepadły
Ja tydzień temu w niedzielę o 18.00 miałem około 55k kwiatków, drugie tyle mogłem nazbierać z upraw, odkrywców i handlu, albo i więcej.....
Niestety, nie mam możliwości tych nazbieranych kwiatów wydać, oddać , rozdać, cokolwiek ......
Więc nie płacz, że straciłeś 100 klejnotów, bo to dopiero początek Twoich strat w grze The Settlers Offline :)
Irek nie stresuj sie setlersy to tylko gra no chyba ze nie masz innego celu niz siedziec cale zycie w 1 grze , ja co chcialem to zrobilem teraz sie bawie ta gra nie jest dla mnie najwazniejsza mam inne sprawy w zyciu niz tylko siedzienie caly czas w tej grze , bedzie dostepna to sie pobawie dalej a nie rozpaczam bo mam tyle i tyle kwiatkow z eventu i nie moge sie zalogowac pomysl co inni maja powiedziec na dolinie jak nie mogli sie tez wejsc do gry. nudzi mi sie to ide do innej gry albo robie co innego , sety to nie jest zycie ze musisz byc tam codziennie
.od wczoraj nie moge wejsc na wyspe
Nie płaczę, stwierdzam fakt...
A wogóle gdzieś jest informacja czy robią coś z tym że nie mozna się logować czy klasycznie nikt nic nie wie?
?
Ja od piątku wieczór nie mogę się zalogować
Ja tylko 8 dzień nie mogę zalogować:):)
Ale kolega na drugim serwerze :) czyli problem się rozszerza ;)
I na niemieckim forum od kilku dni cisza, więc zgaduję, że tam naprawili :)
Ja spokojnie mogę zalogować. Pozostaje tylko jeden problem, brak możliwości wejścia na przygody. Niby z księgi zadań zniknęły "swoja" przygoda, którą anulowałem i gienki wróciły, ale "obca" przygoda też zniknęła z księgi jednak gienki zaginęły nie wróciły. Chciałem odpalić nową "swoją" przygodę i pojawia się komunikat:"Nie można było rozpocząć twojej przygody. Jeśli właśnie udało ci się jakąś zakończyć, zaczekaj chwilę, nim rozpoczniesz kolejną". Nie pisałem do supportu, bo i po co, odpowie boot by wyczyścić sobie ciacha i da tyle co kot napłakał.
W gildii 3 osoby z aktywnych nie mają dostępu do gry. Czekam na zakończenie eventu i zobaczę czy to uwolni mnie od "wiszących" przygód.
Nie ma nigdzie żadnej informacji
Na rózne sposoby próbuje się zalogowac i nic
NIe wiadomo czy wogóle coś robią
Ja się logowałem ostatni raz w sobotę normalnie. Wczoraj i dziś przy ładowaniu gry, pod sam koniec, w momencie kiedy powinna pokazywać się wyspa, pojawia się komunikat o "Połączenie z serwerem zostało przerwane. Prosimy o cierpliwość..." Co ciekawe, wśród znajomych problem dotyczy około 70% osób, czyli są osoby, które grają normalnie
Tak, ja gram normalnie, nie miałam żadnych problemów z logowaniem sie czy wchodzeniem na wyspę/przygody, nie mam pojęcia dlaczego.
tak, na złotej górze teeż ten problem jest