witam!niedawno poczyniłam wpis na fb..i dalej nic i nic..od wczoraj nie moge sie zalogować..
z zadnej dostepnej przegladarki...
Wersja do druku
witam!niedawno poczyniłam wpis na fb..i dalej nic i nic..od wczoraj nie moge sie zalogować..
z zadnej dostepnej przegladarki...
anulka , wiecej wpisów :)
Siema , kuzwa ja tu synkow musze konczyc... kurde ale lipa....
ale na stronce TSO oczywiście :)
bociek może imrasx skończył, ale i tak mi dropa wisisz, bo ja straty nie zrobiłem :))
kupilem kleje i chwile pozniej wywalilo z servera, ladnie leca w ....
to przez Ciebie bociek, po co żeś niebieskie kupował, tak zblokowałeś im klastry i teraz jesteśmy w ciemnej d......... e :)
niby czas mam do niedzieli na skonczenie, a imrasx moze skonczyl, nie wiem nie mam pojecia:)
Bo wiecie co ta nasz Kasi z supka to pewno nie przekazała info do techników u niej wygląda wszystko oki :P a my gramy tylko jaja sobie z biduli robimy :P
Kasia to słup, jak nie napisze co, to imię na którym psy można wieszać, a które w suporcie nie istnieje, ale to fajnie brzmi jak na zgłoszenia odpisuje Kasia , nie BOT
[QUOTE=jarekpo69;192594]idźcie na FB dymić, tu Was nie zauważą- proszę
Dziękuję za podpowiedź. Skorzystałam z rady.
Krzysiek371 mi Kasia z supoportu odpisala ze z tego co sie orietuje to u mnie wszystkochodzi ok,jakas kpina:(
prosiłem o wpisy na FB , a tylko Krzyś i ja się udzielamy, ale nic to damy radę :)
jest przynajmniej jedna osoba , ktora w koncu sie zalogowała mimo poprzednich problemow ?
pozdrowienia dla braci za buga
wklejac print screeny
Też zrobiłem dwie wrzutki na fejsie.
A ja dostałem takie coś:)
uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.
Ha ha ha.
szkoda tylko ze za glupote idiotow musza placic gracze
Krzyś , Brawo Ty :)
niestety na face nie moge dodac postu i nie widze tez waszych z tego linku co podaliscie mam tylko anglojezyczna stronke
nazwijcie mnie konserwatywnym leśnym dziadem ale nie bedę zakładał konta na portalu dla ekshibicjonistów tylko po to aby BB i tak miało w zadzie to co tam wysmaruje :P
Nie zakładaj.
anusia: wpisz w wyszukiwarkę na facebogu: The Settlers Online i w pierwszym poście "Szczęśliwego Nowego Roku" rozwiń komentarze.
Ja właśnie smażę pozdrowienia do Düsseldorfu od dwóch kolegów z gildii, którzy nie mogą się zalogować. Wiadomość kieruję pod adres info@bluebyte.de Może jak im skrzynkę zarzucimy wiadomościami po polsku, niemiecku i angielsku to ktoś pogoni Support.
kiedy babola naprawia gospodarka mi pada od dwoch dni nie moge sie zalogowac bo gimbaza opanowala serwer xd wiecie cos na temat naprawy serwera??
Winenetou lipa,nic dodac nic ujac wszyscy lezymy:(
Jak ktoś skleci jakąś sensowną wiadomość do naszych zachodnich sąsiadów, może się podzielić. Na pewno sporo osób skorzysta. ;)
to mi odpisali,to są jakieś jaja,idiotów z nas robią :( :
Witaj NerwusEx,
dziękuję za wiadomość.
Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.
Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Proszę mieć na uwadze, że jeśli nie otrzymam odpowiedzi w ciągu 48 godzin, niniejsze zgłoszenie zostanie automatycznie zamknięte. W takiej sytuacji będzie koniecznie utworzenie nowego zgłoszenia.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online
to mi odpisali :
Witaj NerwusEx,
dziękuję za wiadomość.
Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.
Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Proszę mieć na uwadze, że jeśli nie otrzymam odpowiedzi w ciągu 48 godzin, niniejsze zgłoszenie zostanie automatycznie zamknięte. W takiej sytuacji będzie koniecznie utworzenie nowego zgłoszenia.
Pozdrawiam,
Kasia
Zespół The Settlers Online
sorki za debel :(
mnie nie zaszczycili odpowiedzia:)
mi ludwisarnia i prochowy pracuja juz bez premi , konczylem synkow , zapke na wymianke juz mialem-strata nie zrobiona a tu takie cos ... trudno beda lezec 20k klejek:D
Do Ciebie przynajmniej teoretycznie człowiek odpisał :) Mnie tylko automat ośmielił odpowiedzią:D
kasia napisala to samo do mnie tylko zmienila nick w pozdrowieniach a resze wiadomosi taka sama jak u mnie