A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??
Wersja do druku
A ja od dwóch dni nie mogę się zalogować :/
Ledwo rozpocząłem przygodę, zniszczyłem dwa obozy i bach- do dzisiaj nie mogę się zalogować. Wiadomo już co z rozpoczętymi przygodami??
Witam.Nie wiem co z przygodami bo nie miałem zaczętej jak padło na mnie ale wyglądana to że po 24 godz na wyspie żtcie zamiera więc kopalnie z dużą ilością surowca nie padają.U mnie padło 16 kopalni żelaza ,pola,część studni,2kopalnie węgla.Kopalnie rudy złota przetrwały.Straty są duże ale po 11 dniach spodziewałem się gorszego widoku.Ekwiwalentu za straty nie dostałem .Napisałem do suportu i czekam na odpowiedz.Wojsko z przygody ,jak doczytałem na forum wraca.Tyle wiem .
10 dzień :(
jedno jest pewne po 24h życie na wyspie zamiera. Wyspa zatrzymuje się zawsze po 24h jeśli nikt (Ty albo znajomi) na nią nie wejdą i nie wykonają na niej jakiejś akcji czyli np nie dadzą bufa. Przy tym błędzie nasz wyspa przestaje istnieć(znika z serwera) wiec fizycznie nikt nie ma możliwości na nią wejść wiec po 24h zawsze wszystko zatrzymuje się.
Ja bym chciał przed eventem konto odzyskać
ten sam problem
współczuje ludziom którzy kupują większe ilości kamyków a te nieroby maja to w tyłku
Ja cały czas się łudzę, że przed eventem świątecznym problem zniknie. Póki co, gram na tsotesting.com i zapoznaje się z nowymi elementami gry. Wam też tak radzę, bo co nam pozostało.
Ja mam tylko nadzieję, że dane są backupowane w sposób bezpieczny i że nic nie zostanie utracone na wyspie.
Jest weekend nie ma co się łudzić , że support i dział techniczny pracują , trzeba czekać do poniedziałku i mieć nadzieję że coś się ruszy w tym kierunku . Też gram na testowym , przynajmniej tam się nic nie psuje .
Nie ma się tez co łudzić że dział techniczny pracuje w tygodniu. Ludzie na fejsie piszą że nie mogą zalogować się od 16 listopada....
u mnie problemy się zaczęły po rozpoczęciu przygody "Dzieci Sawanny". Od rozpoczęcia przygody nie mogę się zalogować, jak długo to potrwa?
z tego co piszą na fejsie , można wywnioskować że problemy zamiast się kończyć cały czas narastają
sol8895, 'nowa wersja' gry, która zostanie wzdrożona 6 grudnia, wg zapewnień BB_xaar ma kilka stref odblokować, ciekawe tylko czy my się znajdziemy w tej grupie "szczęściarzy".
U mnie mija 4 dni odkąd nie mogę grać. Pewnie nie jest to wiele czasu widząc te same problemy u innych z dłuższym czasem oczekiwania, aczkolwiek dla mojego odczucia jest to bardzo długo.
Gospodarka u mnie pewnie jest zatrzymana i występujące na mojej wyspie kopalnie klejnotów zapewne też już nie praucją. Trochę nad tym ubolewam, gdyż ich produkcja nie jest zatrzymana z mojej woli. Posiadam dwie takie kopalnie, które na dobę wydobywają w sumie 200 klejnotów i każda doba postoju w pewneym sensie generuje takie straty.
czy to prawda ze po 2 tygodniach nie wchodzenia na wyspe, konto wygasa?
Tak... Jestem jedną z tych osób, co od 16 listopada nie mogą wejść do gry... Pisałam do supportu... i co? I co z tego? Jak nadal nie mogę wejść... Próbuję codziennie, codziennie te samo rozczarowanie... To jest smutne... Naprawdę smutne...
mam to samo obszar uszkodzony najlepsze ze kupiłem klejnoty a tu za kilka godzin mnie wywaliło i koniec kto teraz mi zwroci za te straty cała wyspe szlak trafi
cala wyspe i cala gre az dziw ze jeszcze sa chetni ktorzy chce sie logowac pomimo tylu problemow
chcą się logować bo mają nadzieję . A jak wiesz, to nadzieja umiera ostatnia. Chociaż niektórzy twierdzą że nadzieja to matka głupich ... tak, coś w tym jest ;-) Zgłaszam taki sam problem co wszyscy moi poprzednicy, gra działa jak chce a ja się tylko niepotrzebnie irytuję. Powoli mija mi ochota grać dalej.
Ta gra zasługuje na tytuł BUBEL ROKU 2012!
Z forum korzysta garstka urzytkownikow w porownaniu do ogolnej liczby graczy. W czasie gdy ty sie nie mozesz zalogowac nie wazne z jakich przyczyn inni sobie beztrosko graaja. Jak były problemy z logowaniem w mojej gildi sa ludzie ktorzy nie zauwazyli zadnych problemow. Na facebooku "lubię to" ciagle rośnie, wiec czym jest to wasze narzekanie wobec wszystkich graczy??
Jest tym że predzej czy pozniej ten bubel zniknie :)
czy osoby które nie mogą sie zalogować od 2 tygodni lub dłużej, czy od kilku dni, mają szanse dostac sie do wyspy chociaz czasmi? czy jak jest juz ten komunikat to wogóle nie można sie dostac?
czy to sie kiedys skonczy? czy sa osoby ktore to mialy i potem udalo sie grac dalej?
bo nie wiem czy jest sens codziennie probowac? moze czas dac sobie spokoj.
to już jest żałosne. UBISOFT - skąd wy bierzecie informatyków?
Wtopa z koszami nadal jest - kosze giną podczas dawania, bufy gasną po kilku minutach, nie można dawać bufów .... Ludzie żenada!!
Kwestie z logowaniem, wywalaniem z gry - jak zamierzacie to zrekompensować? Dając doładowanie kopalni +250? ŻAŁOSNE
Co dalej (poza kolejnymi, nic nie wartymi, przepraszamy wszystkich graczy)?
Dołączam do grona "szczęśliwców" trafionych uszkodzonym obszarem serwera. Bardzom ciekawa, czy uda mi się choć liznąć event świateczny :) Przypuszczam, że wątpię.
Cześć.19 listopada wywaliło mnie i pojawił się komunikat -obszar serwera uszkodzony.Po 11 dniach ,4 postach do suportu usterka została usunięta.Pozostało wam tylko cierpliwie czekać.Po 24-godz wyspa zamiera,kopalnie z dużym złożem mają szanse się utrzymać.
mark2, jakoś wcale mnie nie pocieszasz :) marne 11 dni :)
mam nadzieję że podadzą dzisiaj jakieś nowe informacje
U mnie po kilku dniach oczekiwania problem został dziś naprawiony :)
takiemu to dobrze, a u mnie dalej lipa
10 dni mija i nawet nikt sie nie odezwal z suppoortu... Tylko wiadomosc systemowa, ze zgloszenie zostalo przyjete tydzien temu...
Support odpisuje znalazłem wiadomości w spamie ... nie wiem dlaczego ... po za tym tłumaczą się że mieli problem z systemem segregowania zgłoszeń , teraz powinno pójść szybciej . To nie zmienia faktu że od 9 dni mam zablokowane konto .
a pomoże mi ktoś z moim problemem? chcę wejść w okno znajomych, ale nie mam tej strzałki pod gwiazdą... albo druga sprawa, chcę rozszerzyć obraz, biorę F11 ale nic nie działa...
a mnie otwiera się biała strona:\
Po 11 dniach oczekiwań , odblokowali :)
zatem coś się dzieje..
może post już będzie zbędny i wyląduje w koszu
zobaczymy jak będzie po nocnej przerwie konserwacyjnej...
Pozdro