Ja też nie mogę wbić, staje na wchodzeniu do kolejki i każe mi odświerzyć
Wersja do druku
Ja też nie mogę wbić, staje na wchodzeniu do kolejki i każe mi odświerzyć
Mam dokładnie to samo, Nowa Ziemia znowu problemy.
http://i45.tinypic.com/25gb5sh.jpg
dzisiaj grałem może z 3 godzinny a przez pozostałe 6 próbowałem się zalogować . Coś z tym serwerem jest nie tak i będę naprawdę wdzięczny jak support się tym zajmie . Sytuacja ciągnie się przez kilka dni z rzędu i nie jest to problem przejściowy .
Jeśli te problemy będą się powtarzać proponuję zastosować taktykę " zero zakupów kryształów " na serwerze . Brak pieniążków zmusi do działania .
to juz nie jest nawet wnerwiajace tylko wku...e!nawet nie chce mi sie liczyc strat na przygodzie na ktora po kilkunastu probach udalo sie wejsc_teraz probuje wrocic do gry
i to info wnerwiajace :"najnowsze zmiany" hehe_ja bym chcial jedna zmiane:dzialajacy bezproblemowo serwer
a ta nocna konserwacja to pewnie byla na zmiane ekranu powitalnego na losia z pileczka :)
nadal problem z logowaniem, kiedy zostanie rozwiązany?
Ja już nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania o tych wiecznych problemach jak administrator i tak napisze że serwery działają stabilnie przecież to jest jakaś paranoja
Rano chyba dopiero naprawią, ekipa techniczna poszła już spać, pójdźmy i my.
http://i48.tinypic.com/25zhts0.jpg
Nastała NOC jak widać, DOBRANOC NOWA ZIEMIO !
Władze gry nie są głupie. Doskonale zdają sobie sprawę że każdy problem techniczny uderza ich po kieszeni, bo każda taka awaria to masa wkurzonych ludzi, z których część poszuka sobie innej gry...
27.05 problemy z logowaniem - utrata premii za codzienne logowanie
31.01 przerwa techniczna w jakichś śmiesznych godzinach (15-18)? - nie udało mi się po pracy zalogować - utrata premii za codzienne logowanie...
(nie wszyscy gracze to gimnazjaliści którzy mogą spędzać cały dzień przed kompem...)
Czy administracja łaskawie zwróci graczom poniesione straty?
To już jest przegięcie. Rezygnuję z tej gry. A nie, przepraszam, z tego badziewia, bo grą tego nazwać nie można.
Mnie się kilkukrotnie wcześniej zdarzyło otrzymać komunikaty, że Uplay jest niedostępny, ale tylko jeśli próbuje logować się przez pasek
logowania na górze strony. Dlatego nigdy nie korzystam z tej metody tylko wybieram niebieski button "zaloguj" i wchodzę do gry bez
problemu, nawet teraz.
Każdy poniósł jakieś tam straty, mniejsze lub większe - miejmy nadzieję że Gra wróci do normalności a Event da nam wiele satysfakcji.
Nie psioczmy tak zawzięcie na Twórców Gry za to tylko, że chcieli nam grę uprzyjemnić ...cóż, błędy się zdarzają. Ja cierpliwie poczekam na poprawki - i życzę Adminom by wyszli z tego z podniesionym czołem.
A czemu administracja miałaby zwracać Ci za straty poniesione przez to, że nie masz czasu grac? W takim razie ja domagam się zwrotu strat jakie poniosłem przez to, że musze spać te 8 godzin dziennie i chodzić do pracy, a i jeszcze straty za to, że od czasu do czasu pójdę na imprezę, że mi kot wskoczy na klawiaturę i coś źle kliknę, oj uzbierałoby się tego, BB by się nie wypłacili do konca życia :-)
Znowu nie można wejsc do gry co za szambo się zrobiło :/
napisałem takiego soczystego posta, a przy próbie wysłania dostałem biały ekran, ehh
Z tą grą jak z PKP - możesz być pewien że codziennie się coś spieprzy. Znowu się nie da wejść
a u mnie teraz nie dość,że ja nie mogę się zalogować to jeszcze żaden ze znajomych nie może wejść na moją wyspę
dokladnie,mam ten sam problem-polaczenie z serwerem zostalo przerwane albo uruchamianie kolejki logowania i tak w kolko brrrr
Tez nie mogę się zalogować i to już nie pierwszy raz w ostatnim czasie. Jak to można sobie coś zaplanować.
Nie wiem czy mod ale powinien się tym zając ktos odpowiedzialny za serwery i kod gry...
To jest totalna porażka może jakiś BB lub Mod wypowie się o tym problemie i poda informacje kiedy to zostanie naprawione
Gra , a właściwie niemożność grania z pewnością spowoduje większe inwestycje userów ^^ brawo za wybitny brak koncepcji i nieudolność działań.
Właśnie bez żadnego problemu zalogowałem się na serwer Nowa Ziemia.
Dwa pytania do osób z problemami:
1. Jakiej przeglądarki używacie?
2. Skąd macie internet? Jakaś sieć osiedlowa? TP?
A wyloguj się teraz i spróbuj ponownie wejść. Przeglądarka Firefox,Chrom,Internet Explorer internet z ups w pracy radiówka w domu.Brat ma z TP i też ma takie problemy
Xaar zalogowac się przeważnie to nie problem ale to co się dzieje w pół godziny po zalogowaniu przechodzi ludzkie pojęcie. Ani wejśc na przygodę, ani na chacie napisac, handel działa jak chce (wiadomosci dochodzą z opóźnieniem dopóki się nie przeloguję). A nade wszystko nadal nie mam mojego generala weterana który zniknął 2 dni temu i nie moge go odzyskac...
Hm, właśnie uruchomiłem przygodę - poczekam chwilę i zobaczę czy też będę miał podobne problemy.
@Peter8619:
A jeśli chodzi o Weterana - napisz proszę do naszego supportu, z pewnością uda się go przywrócić.
ja od rana tez na wszystkich dostepnych przegladarkach probuje cos zrobic w grze i totalna masakra
jesli chodzi o lacze to z domu na radiu, z pracy na swiatlowodzie i jeszcze poprzez konsole na OVH - wszedzie ten sam problem - "polaczenie z serverem zostalo zerwane - prosimy odsiwezyc polaczenie"
i takjest od wczoraj wieczora
popczs przechodzenia z okna misja mecz do okna wyspa zrywa polaczenie, podczas dodawania wojska do generala klepsydra sie kreci i po chwili zrywa polaczenie
Problem polega na tym ze po cudownym zalogowaniu , aż strach wejść w przygodę albo wczytać mapę znajomego ponieważ zawiesza się w czasoprzestrzeni.
Nadmienię również ,ze wcześniej takie problemy mnie nie dotykały , a wszystkie supportowe zaklęcia zaradcze zostały zastosowane^^
edit: z tego co widzę na moim gg to i tak mam szczęscie ,że jestem zalogowana :D
Nie mogę się zalogować wyskakuje uruchamianie kolejki logowania i tyle :(
Witam
swietna rada ,tylko ze chyba im sie jakos nie spieszy ,od dwoch dni czekam i czekam i czekam .... i pewnie jeszcze dlugo poczekam
zalogowac sie nie mozna , ale to nie wina gry , to wina dostawcy netu :P
znikajace wojsko wraz z generalami to pewnie tez wina dostawcy :P
edit : godzina pracy suppotru to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
czyli minimum dwa kolejne dni czekania :P
Gdybym nie próbował nie żaliłbym się na publicznym forum:) troszkę drażni że nie mogę robic przygód eventowych tak jak bym chciał, w końcu gienia kupiłem za pisanki siedząc cały boży dzień na handlu i wymieniając co tylko miałem na pisanki. Uczucie było bezcenne, że oto moge sobie pozwolic na extra rzecz ze sklepu - moich uczuc w tej chwili kiedy ją straciłem wolę nie opisywac słowami bo mnie dotknie surowy ban na forum:)
w każdym razie przynajmniej 4 dni eventu mam z głowy, pomijając fakt że wiktora którego zacząłem przed eventem musiała zrobic moja koleżanka bo ja nie miałem EuGieniusza :P no cóż wychodzi na to że musze czekac ale szczerze powiem że to nie fair trochę. Pozdrawiam
mi tysz nie działa i na chormie i na FF ciekawe ze na ff zatrzymało się na porada dnia a na chromie jest odświeżanie połączenia. mam interent w neti. dzis rano o 6:00+ zalogowałem się bez problemu ciekawostką jest to że w tym czasie gdy grałem rano uruchomiłem przygodę mecz piłki o 3 puchar.
Ja dodam od siebie, że też mi się zawiesza przy wchodzeniu na przygodę, długo mi się włącza aż strach odświeżyć stronkę, bo zaś muszę odświeżać dwa albo więcej razy, żeby w ogóle grać. Dodam, że używam firefoxa, dostęp do internetu ciągle jest, a łącze mam 6mb, powoli coraz mniejsza jest ochota na grę przez te lagi, a szkoda, bo gram już dość długo i nie chciałbym rezygnować z tej gry
Costam ... Dokładnie, a jak myślałaś ? XD wyczyść ciasteczka, dzwoń z reklamacja do dostawcy neta i cicho siedź ;D
btw na prawdę strona główna jest piekna, ale nie chce jej oglądać co 15min , bo mi się znudzi 0o
ha ! moj dostawca to 1&1 to sie zdziwia jak im zadzwonie ze przez nich mi sie gra nie wczytuje :D heh
Próba wejścia na mecz...wczytuje...wczytuje...połączenie zdechło, poczytaj co na stronie głównej napisaliśmy.
Poprosiłem dział techniczny o sprawdzenie sytuacji na s1 - gdy dostanę jakaś odpowiedź, od razu o tym napiszę. :)