Nic nie porównuje, czytam ze zrozumieniem tam jest takie trudne słowo: losowość, jak nie wiesz o co lotto zapytaj wikipedie
Wersja do druku
Może w końcu kiedyś i na mnie trafi... jeszcze nie dostałem na maila nic oprócz odpowiedzi z supportu heh...
Tu nie chodzi o to co Red napisal (aczkolwiek mial/ma racje). Tu chodzi o to ze BB nawalilo. Maila z kodem na klejnoty i inne duperelki mialy dostac osoby ktore od dluzszego czasu nie logowaly sie do gry. Mialo to ich zachecic do powrotu. BB spartolilo sprawe i z nieznanego nikomu powodu, maile poszly do losowych graczy (nawet tych co graja codziennie, jak ja). Nie wiem po co wspominasz o lotto.
Standardowo BB nabierze wode w usta, przeczekaja burzliwy okres az afera w miare ucichnie i pod koniec wydarzenia rzuca promocje na niebieskie.
A myślałem zasilić ich konto o kilka zł bo zbieranie na kopke klejek jest trochę żmudne, ale jeżeli oni tak traktują graczy to przykro mi.
Z mojej kieszeni również nic nie dostaną przez zaistniałą sytuacje. W żadnej grze w która grałem nie miały miejsca takie wpadki i amatorszczyzna.
Ale ale to że bug buga pogania wie tu niemal każdy... nie zwalnia to nas, graczy od rozumowania czytanego tekstu, losowość to losowość a lotto to jakby nie było los i każde wasze argumenty można o kant dupy sobie otłuc, doopy moda dodajmy :D
pozdro dla dwulicowego zółtka co mi czat zabrał.... kto ma wiedzieć to wie :)\\
aha pln wydajcie lepiej na pajacka a nie na tych nierobów
Ta losowość nie byłą zamierzona, mieli jakąś tam koncepcję a wyszło jak wyszło.
Czyli jak zwykle byle jak.
No to niech to teraz naprawią :) Każdy może wybaczyć błąd o ile zostanie naprawiony :)
tyle, ze oni uwazaja, ze juz naprawili. wiadomoscia o koniecznosci dzielenia sie. Modowie na czacie strasza banami i bredza o naszej chciwosci. A modowie na forum rzucaja obrazkami nowych budynkow, zamiast chociaz wytlumaczyc swoja firme, przeprosic lub faktycznie podac informacje o naprawie bledu. Podobne milczenie jest na fb. Nie wiem dlaczego mam dziwne przeczucie, ze pod koniec wydarzenia BB zrobi promocje na klejnoty "kupcie sobie to, czego wam nie doslalismy".