Witam.
Dziś rozsyłane były maile z kodem promocyjnym na 500 klejnotów i kilkoma dodatkami. Wiele osób, które rejestrowały się przez facebooka nie dostało maila z kodem. Czy kody wysyłane są partiami o różnych porach, czy to jakiś błąd?
Witam.
Dziś rozsyłane były maile z kodem promocyjnym na 500 klejnotów i kilkoma dodatkami. Wiele osób, które rejestrowały się przez facebooka nie dostało maila z kodem. Czy kody wysyłane są partiami o różnych porach, czy to jakiś błąd?
Ja rowniez nie dostalem maila z kodem (jak zadnego poprzedniego maila)
A troche szkoda 500 klejek![]()
A co z logującymi się przez facebooka?
Witam.Również brak maila z kodem.
brak maila.
Loguje się przez FB, brak maila. W spamie nic nie ma.
Ja rowniez loguje sie fb. Maila nie dostalam. Spam sprawdzony rowniez. Jakies sugestie?
Nadal nie ma żadnego maila. Czy wiadomo coś w tej sprawie?
Ja akurat dostałam kod. Ale też ciekawi mnie, wg jakich kryteriów kody te były przyznawane. Z opisu wynika, że kod miałby wiązać się z jakąś przerwą w grze, opuszczonym eventem. Fakt, miałam w ostatnim roku parę kilkudniowych przerw, może to wystrczyło. Jednak znam też osoby, które są w grze kilka razy dziennie, codziennie (i dostały kod) oraz takie, które miały przerwy, czasem dłuższe niż moje (a kodu nie otrzymały). Więc jak to właściwie jest? BB_Teromort, może się wypowiesz?