Dla nich gra działa.. Nie ma co odliczać. Pewnie jutro naprawią :)
Wersja do druku
Dla nich gra działa.. Nie ma co odliczać. Pewnie jutro naprawią :)
kasować szmal za klej to potrafią ale jak występuje błąd w grze to dupa blada hehe
Co racja to racja, mogliby porozsyłać wiadomość w grze po wykryciu błędu, bo jak ktoś siedzi we własnej wsi, to na główną nie zagląda co chwila...
Czy ja wiem czy nie fair? Przecież nie ma żadnych zadań na czas ani nic takiego. Gra sie toczy. Potraktuj to jakbyś po prostu sie nie logował :)
Właśnie minęło 5 godzin jak nie mogę się zalogować :( Ciekawe że komunikat na głównym pojawił się jak napisałem do supportu aby zaczęli zaglądać na forum i czytać posty od graczy
no nie fer, bo ani zwiadowcow wysłać nie można, koszy rzucić, pohandlować, złota i monet też....więc chyba nie halo
Widać BB martwi się tylko o to, żeby ludzie kleje kupowali.
A na serwerze testowym ten błąd nie występował ?
Aktualizacja (05.12.2013, 18:56):
Prace nad rozwiązaniem nadal trwają. Nowe informacje na ten temat pojawią się jutro.
Czyli info wszystko wyjaśnia. Pracują. Ale pewnie już nie dziś (znaczy idą do domu). Może jutro coś wymyślą. Dzień z eventu do tyłu.
No właśnie - co z kopalniami na 5lv, chodzącymi bez buffków? Ja wiem, że to może nie jest zbyt duży problem, ale jak już w końcu wydaję realną kasę na te cholerne papugi, to chcę coś z tego mieć. I jak już raz na ruski rok rzucę sobie klej na introligatora, to wiadomo, że coś się musi pozajączkować ;] I jeszcze dobiła mnie ta optymistyczna wiadomość z głównej, że "Prace nad rozwiązaniem nadal trwają. Nowe informacje na ten temat pojawią się jutro". Nosz, qrczaki - "JUTRO"??
w ciula wala i tyle, straty dla graczy sa ogromne, nie wiem jak oni to zrekompensuja jak dadza po 3 kosze egzo to moga sie w d... pocałowac