Zaliczy ci tylko tych których wyprodukujesz po aktywowaniu 9 zadania
Wersja do druku
Zaliczy ci tylko tych których wyprodukujesz po aktywowaniu 9 zadania
zalicza wszystkich posiadanych, nie ważne kiedy zrobieni
W 9 zadaniu mi też zaliczyło tych których już miałem
Zaliczy już posiadanych.
Ale z Atakiem z zaskoczenia pojechali strasznie.
500 map u kupca, od grubasów nie wypadają. To już kompletnie wyklucza opłacalność zrobienia.
koszt obecny 500 map jest ogromny, a jak wypadnie granit za 5-7 razem? Mi w Matczynej wypadło po 5-tym....
BB przegieło z wymogami jak na tak nędzną nagrodę.
a czy gdy mam 45 lvl i wbije 46 to zmienia mi sie zadania ? strace te ktore robilem ?
Witam wszystkich. Uważam że czas zadania 4 wiatry do 16 marca to zdecydowani za mało czasu! Żeby trafić na GRANIT z przygody naprawdę jest ciężko.. nie dość, że przygodę trzeba powtórzyć nawet KILKA RAZY to jeszcze ile wojska do niego trzeba żeby się zrekrutowała to wszystko jest naprawdę czasochłonne a do tego dochodzi jeszcze zadanie 10 (lvl 36 -45) żeby w niej też znaleźć granit :( no ludzie czasem te przygody trzeba robic po kilka razy żeby wypadło w koncu - z doświadczenia wiem bo jestem na azylu bandytów i jest ciężko . inaczej by było gdyby ten granit leciał na 100% a jeszcze z zadaniem 10 pewnie też będzie duzo roboty zanim wypadnie. Miło by było gdyby ten czas jeszcze przedłużyli.
Ja nie placze polecialo mi z azyl bandytow za 8 przygoda nie mowie o bledach w blokach do tego dochodzi pelno koni oraz monet straconych na przygode czy mapek ;D nie wiem jak bedzie z starzt przyjaciele licze ze za 5 przygoda poleci juz uzbieralem 4 przygody jestem dobrej mysli :) dalej podtrzymuje moje pytanie
a czy gdy mam 45 lvl i wbije 46 to zmienia mi sie zadania ? strace te ktore robilem ?