tez nie moge wejśc a pisania do supotu już mnie nudzi non stop ta sama odpowiedź
Wersja do druku
tez nie moge wejśc a pisania do supotu już mnie nudzi non stop ta sama odpowiedź
Z Supportem można kontaktować się również za pomocą adresu e-mail, więcej informacji na ten temat można znaleźć tutaj:
Jak skontaktować się z Supportem?
Sytuacja z serwerem nr 1 jest nam już znana, co więcej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło utrudnień, które występują na serwerze Nowa Ziemia od jakiegoś czasu. Gdy pojawią się nowe informacje na ten temat, od razu o tym poinformuję. Na chwilę obecną mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.
Problem zaczął się jeszcze przed mistrzostwami, a mistrzostwa tylko dołożyły kłopotu. Również podejrzewam że rejestracja nowych graczy dołożyła swego i nie są to gracze z zaproszenia. Mam w znajomych nowego i dokładnie go wypytałam, nie został zaproszony tylko zobaczył reklamę i się zarejestrował.
Cieszę się że znaleźli jakiś feler bo niesie to nadzieje na poprawę w porównaniu z wcześniejszymi komunikatami ze wszystko jest w porządku.
cierpliwość .... lecę zajrzeć do słownika co to takiego.
Xaar a sprawdziliście inne przeglądarki i przeczyściliście cache ?:P
Cieszę się, zlokalizowanie problemów to zawsze jakiś krok naprzód. Pozostaje żywić nadzieję, że naprawa nie potrwa to zbyt długo
problemów nie zlokalizowali , dalej nie mozna wejsc do innych graczy , w tej chwili chyba z 60 proba zalogowania niewypalila,po prostu nastepna wypowiedz bbxaara zbywajaca graczy .staje sie norma ze w tych godzinach serwer zalicza padaczke ,co najdziwniejsze wszyscy chyba widza rozwiazanie problemu a suport dalej niedostrzega tego , albo po prostu ma nas gdzies
w tej chwili znów zaczęło mnie wyrzucać podczas próby logowania na swoją wyspę...
ciekawa sytuacja , kolezanka jest w grze , starajac sie wejsc na moja wyspe jest systematycznie wyrzucana z gry , to samo przy prubach wejscia do innych graczy ale do niektorych moze wejsc, czyzby jakies czasowe wylaczenia poszczegolnych graczy aby odciazyc serwer????sytuacja trwa juz od dluzszego czasu .