Zadanie polegające na znalezieniu granitu w przygodzie Mroczni kapłani to kretynizm i zaczyna mnie to strasznie irytować zrobiłem juz 6 razy tą przygodę i ciągle nie ma granitu
Wersja do druku
Zadanie polegające na znalezieniu granitu w przygodzie Mroczni kapłani to kretynizm i zaczyna mnie to strasznie irytować zrobiłem juz 6 razy tą przygodę i ciągle nie ma granitu
level 26-35
zadanie 10 - wydaj 700 cebrzyków wody i znajdź 200 granitu z przygody mroczni kapłani; nagroda 100 mieczy z żelaza
Potrzebuję kogoś kto przydzieli mi premię 50 półmisków ryb... Pomożecie??? ;P
A nie wpadłam na to :(
Bo oni to źle zrobili, powinno być znajdź rude tytanu, wtedy każdy by sie cieszył jakby mu tytan wypadł, a narzekali by na granit :D
dzisiaj kolejna próba zaliczenia zadania Mroczni kapłani (czyli 7 ) jeżeli nie przyniesie oczekiwanego skutku czyli granitu rezygnuje i tak ogólnie to już mam dosyć tej gry
Witam .
Jaki jest ostateczny termin ukończenia " czterech wiatrów " ?
Wg. mnie zadania nawet fajne, ale dawanie do zrobienia przygód, które można kupić tylko za mapki (i to dużą ich ilość) jest trochę przegięciem, bo nawet na handlu zaczyna ich brakować w rozsądnych cenach. Dać 3-4k za przygodę, z której nie ma żadnego sensownego dropa, jedynie jest sensowne PD, ale to można taniej nabić (mówię o ataku z zaskoczenia)
A żeby było śmiesznie to granit, przynajmniej w moim przypadku, nie chce wpaść
11 dropów bez granitu, 8 razy z rzędu tytan
prawdopodobieństwo niewpadnięcia tytanu w 11 kolejnych dropach (zakładając, że dropy są niezależne od siebie) wynosi "aż" 0.01156, a wpadnięcia przynajmniej raz 0.9884, rozumie można mieć pecha, ale są jakieś granice
a szansa na tytan 8 razy z rzędu wynosi 1:6561
Ktoś przebije? :P