Nie tylko. Jesli duuuzo gadzecia... eee kolekcjonerow ;)
Poza tym, mocno by to usprawnilo brania/dawanie lootow ("Loot w DMK sprzedam, tylko Dropiarz" ;))
I zazalenia=praca dla suportu ;)
Wersja do druku
I już widzę te ofki na handlu, sprzedam loot, tylko najszybszy generał -.-
wrzucisz premie masz to samo
gratki za pomysł
Premie znaczy sie strzalki i skrytki?
Przeciez niedlugo malo kto to bedzie mial :D
A do 75 daleka droge jeszcze maja gracze z czolowki
2/5 minut i 100 wojska, moje marzenie....
fajny pomysł jestem za.. Ale niestety wydaje sie mało realny do wprowadzenia..
Author=sparkza bloki to nie były na początku? a stały się ważnym elementem gry.Cytat:
Chyba nie myslicie powaznie, ze BB zacznie dodawac do gry rzeczy wspomagajace cos, co jest dosc oczywistym exploitem ?
jest na testowym pomysł dodania "awaryjnego" kwatermistrza jako jednej z nagród "gwiazdkowego" eventu - niech się komuś blok posypie w sytuacji, gdy dropy wymienione/sprzedane - to też wspomaga exploit?
jestem za dodaniem takiego generała, tylko niech wraca godzinę, jakaś cena pośpiechu musi być;p
Tak, bloki to jest dosc ewidentny exploit.
Roznice pomiedzy tym a tym czego dotyczy temat sa dwie :
1. BB oficjalnie przelknelo temat blokow, do tematu systemu dropow sie nie ustosunkowalo.
2. Skala - uzywanie blokow zmniejsza odrobine straty w pewnych miejscach przygody, jesli chodzi o dropy natomiast dostajesz pelny pakiet nagrod za zerowy wklad w przygode.
Nie mozna wykluczyc ze BB kiedys cos odbije i taki general powstanie, ale tak jak pisalem powyzej, nie nalezy oczekiwac ze BB od tak przychyli sie do propozycji lepszego wykorzystywania exploitow ;p To raczej precedens niz cos co mozna a priori zalozyc.
Jestem za, ale wracać powinien z 2h, a nie 30 min, można by było go wykorzystać do przenoszenia.
a nie lepiej jakas mini strzalka za 10 sc zabijajaca jedna jednostke (nie mniej nie wiecej) z hp nie wiekszym niz 200 ?