Tu jest ustroj na styl koreanski :p rzadzi nami kim dzong blue. :cool:
Wersja do druku
[QUOTE=BB_xaar;128993]dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro. :)
Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).[/QUOTE
tego nie mozna juz inaczej okreslic jak BRAK SŁÓW posty byly usuwane tylko z jednego powodu domagania sie jakiejkolwiek informacji czy to od suportu czy moderatora , ale lepiej bylo sprawe wyciszyc usuwajac posty i watki te ktore nie zawieraly ŻADNYCH wólgaryzmow, naprawde ŻAL mi co nie których
To jakiś żart?
http://images65.fotosik.pl/473/ab1715926529c162m.jpg
5 dni bez gry wioska leży i ...nie bede kończył bo musiałbym użyć wulgaryzmów i byłby pretekst żeby usunąć cały wątek.
Wiecie co jest w tym najlepsze że prezenty dostali wszyscy, czyli ci co byli zablokowani w tym i Ja nie dostalismy nic za 6 dni awarii! !!!
o to juz lepiej wygląda
http://images65.fotosik.pl/473/cac74615772309e6med.jpg
Hmmm, potraktujmy to jako rekompensatę za brak możliwości przenoszenia budynków. Jest wyłączona u wszystkich.
A rekompensatę za brak dostępu (osobiście mnie nic do niej, bo awarii jak pisałem nie miałem) BB powinno rozesłać zainteresowanym osobno.
Ps. Widzę że tak się dzieje :). W końcu jakaś normalna reakcja BB.
ja rozumiem , że to rekompensata za 5-6 dniową nieobecność w evencie a straty własne support będzie rozpatrywał indywidualnie
Jak dla mnie rekompensata jest w porządku. Są klejnoty na otwarcie okienek, jest 7 dni premium, a co do strat w prezentach - to się da nadrobić, do końca eventu dużo czasu.
Cześć ludziska, kórzy jak ja się 5 dób denerwowali ;)
Jak dla mnie ta druga wiadomość kończy temat - dzięki BB. W sumie jestem w szoku, że dobrze to kończycie.