nigdy nie przynosiło ;p jaja sobie robiłem :D
Wersja do druku
nigdy nie przynosiło ;p jaja sobie robiłem :D
Ja proponuje zamknąć serwer na jakiś czas, zrobić porządek z logowaniem i dopiero otworzyć serwery. Bo znowu nie idzie się zalogować....a produkcji sobie idzie bez buffa....bo zatrzymać nie da rady jak nie wejdę...ale kogo by to obchodziło....
Hihihihihihi, a Ty uważasz że ja to poważnie wziąłem?
A rzeczywiście już na poważnie, to powoli zaczyna mnie ta sytuacja irytować. Załóżmy, że kupiłem tę grę w empiku z półki. I co teraz?
Swego czasu identyczny problem miała Żona z Plingą. Dokładnie to samo. Aby się zalogować czasami potrzeba było 2 dni. Jednak BB to nie "jakaś" tam nieznana firma. BB to doświadczeni ludzie i nie powinno być takich problemów. Tutaj dziwi mnie ta cała sytuacja, ponieważ tylko (tak wynika z poprzednich postów) na "naszym" serwerze są problemy. Przyznaję że aż się boję co się będzie działo, jak dojdzie nowy event .
a Pan administrator poszedl juz sobie lulu :) a kopalnie na 5lvl szlak trafi....
Widzę, że chyba został zrobiony reset, ale to i tak nie rozwiązało problemu :(
Nic to nie dalo przynajmniej w moim wypadku
udalo sie zalogowac,ale nic nie moge robic poza pisaniem na czacie :)
No w końcu działa:D bo już mnie to zaczęło wku.....rzać
i wywalilo_hahaha
nie ma co się cieszyć,jutro będzie to samo pewnie
no dziala!!! po 30 sek wywala
pytanie za 100pkt : co robia podczas przerw technicznych??? bo napewno nie pracuja nad stabilnoscia serwera czy poprawa przepustowosci
konserwują :)
taa_chyba gardla :)
ja bym wciąż chciał usłyszeć od administracji dlaczego nie mrożą serwerów? jak już się uda za dwa lata wprowadzić PvP to dalej będzie tak to wyglądać, że jeden gra a drugi pół dnia próbuje zagrać ? ;>
dobre pytanie :/ już szkoda nerwów,zwłaszcza czytając odpowiedzi supportu
pewnie czyszczą cache przeglądarki XD
A z czyszczeniem im sie tak dlugo schodzi bo maja wszystkie dostepne na rynku ale żadna nie dziala
Proponuję dać sobie na dziś spokój. Mnie też przed chwila po ok 30 sek wywaliło. Poza tym widzę, że to co zrobiłem ponad godzinę temu zostało cofnięte, czy zostało zrobione "przywracanie systemu" :D
Spokojnej nocy życzę :)
chce dac sobie spokoj,ale wpierw bym chcial zastopowac kopalnie po zejsciu buffow itd.
u mnie działa ale wątpię żeby to było ostateczne rozwiązanie problemu,pewnie sporo osób poszło już spać i odciążyli serwer
teraz nie wywala,ale lagi masakryczne
Czyżby znowu problemy z logowaniem? Znowu z gry wywala i nie można się zalogować.....
Zastopowałem całą produkcję i nie mam zamiaru wchodzić przez najbliższy czas - mam lepsze rzeczy do roboty niż marnowanie połowy dnia na zalogowanie. Szkoda tylko, że przygoda rozpoczęta :( I lepiej darujcie sobie ten event, bo i tak macie burdel...
kuva i zas to samo_panie adminie co teraz????
zanim napisalem czyscilem 3 razy,wczoraj chyba z 20 razy,lecz przegladarka nie jest od tego by ja czyscic 1000 razy na miesiac
Lipa ... odechciewa się grać ja rozumiem, że za free ale ...
Śmieszne to jest, na każdej przeglądarce (Chrome - wcześniej działało bezbłędnie, Firefox (też problem) i IE - nie będę komentował) jest problem, ciągle rozłącza itd. Komputer przeczyszczony, cache ,historia i wszystko wyczyszczone, zwiększona pamięć podręczna, komputer sam w sobie też ma bardzo dobre parametry , internet 15mbit i we flashu są problemy. Nie narzekałem ale taka jest prawda ,że teraz jest totalna porażka.
dokladnie ja mam podobny problem ino odpowiedz od supportu prosimy zmienic przegladarke . i co firefox ,safari,IE,chrome opera nic nie dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Szkoda gadac.......
nędza!!!cały czas wywala.
do bani to jest. Do gry wejść mogę, do przygody juz nie bo wywala. Co dzień to samo ostatnio. Cache nie czyszczę ale odświeżam przez ctrl+F5 :)
Wszyscy mieli problem a ja miałem spokój, ale dziś mnie capnęło i nie mogę wejść... lipton.
Najgorsze, że jest coraz gorzej.
kazdy jest z nowej ziemi? Serwer zajechany, co tu duzo mowic
Ta, tylko my cierpimy :)
Jakiś wybrakowany, powinni wymienić
No mnie też ponownie dzisiaj złapało. No i jak pisze Lambo problem dotyczy jednego serwera Nowej Ziemi.
za dużo nas:/