no pięknie, dopóki się nie zaloguje to nie wróci - to czasami długo można czekać :(
Wersja do druku
Właśnie, to jest problem! Robię przygodę na 3 graczy, poszły zaproszenia, ale jedna osoba przez pomyłkę odrzuciła zaproszenie. Nie tylko, że od tego momentu nadal mi wisi w przygodzie jako "nie potwierdził zaproszenia", ale mimo upływu już w tej chwili prawie 48h nadal nie mogę zaprosić nikogo 3go, bo ciągle wisi mi przyciemniony obrazek tego gracza. Ani on nie ma zapro, ani ja nie mogę wysłać. Jak się to g** nie odblokuje to albo czas przygody minie, albo drop przepadnie, a to już dla mnie istotniejszy problem, niż wkurzające, niegasnące powiadomienia o tym, że znajomy dał premię, czy raporty z bitwy, albo odkrywców!
ja tak usuwam, chociaż nigdy nie wiem co usuwam bo nie widzę tych wiadomości na końcu...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...591aff1b1.html
Jeśli to możliwe, bardzo proszę o screena z tymi "Raportami z bitwy", których nie da się wykasować.[/QUOTE]
Zawsze można zaznaczyć wszystko i te co chcesz zostawić odznaczyć, jak jest ich kilka to i tak oszczędza to czasu.