Ty to i tak dobze stoisz ja mam656z989 i 1h56m
Wersja do druku
Zapraszam na Czagista PL czsem gram ale ostatnio czesciej pzez ten korek i niema jakiejs kolejki dajesz enter i lutuj
zatrudnicie nowy programistów bo tych co macie to są do du.. nic nie zrobili to jest moja 5 gra przeglondarkowa w żadnej tych problemów nie było
zaraz konserwacja może czytają to co piszemy
oni maja to gdzies co piszemy
KPINA z graczy
Chyba jednak czytają,ale żadna gra po aktualizacji nie sprawiała tyle zamętu co ta,w innych grach programiści na bieżąco usprawniają,w tej należy wrócić do tego co było;
a było tak pięknie dziś 2 razy zalogowałem się bez kolejki a teraz godzina i 191...
to jest chyba jakiś żart z tym logowaniem. Byłam 1127 i nic z tego nie wyszło bo serwer dalej zrywa
Ja jestem ciekaw, czy dostanę jakąś rekompensatę za to, że przez kolejkę logowania nie zdążyłem zatrzymać budynków na bufach ?????
Wkurz mam niesamowity !!!!!
BB sobie w kulki leci z tą kolejką logowania !!!! Sytuacja trwa już prawie TYDZIEŃ !!!!
Macie tam ferie zimowe czy co ???
Po co oni to uruchomili ??? Przecież było wszystko OK !!!! Lekkie lagi, ale to było do przeżycia !!!
Cztery przerwy konserwacyjne w ciągu dnia na Kolonii :D
Niemcy nas nigdy nie dościgną :)
A najlepsze jest to, że ta przerwa techniczna jest po to by przywrócić to co było przed poprzednią przerwą techniczną, czyli kolejki, kolejki, kolejki. Bo jak cytuję "aktualizacja nie przyniosła rezultatów"
Miała być kombinacja na serwerze kolonia... a słoneczny też się sypnął! Genialnie :D
Dobra widziałem zdjęcia gdzie wyświetla kolejkę na godzinę czekania, więc też się podzielę
http://img594.imageshack.us/img594/3973/kolejkap.jpg
A i to jest już po dwóch godzinach czekania... z godzinę już stoję na 241
I cały czas rośnie już prawie 7 godzin
tyle naprawili że ja do tej pory nie stałem w kolejce, a po przerwie konserwacyjnej stoję ;)
339 z 655
chyba nikt w tej chwili, bo jest konserwacja
Gram sobie tu tydzień. Jak widzę wyczucie czasu mam idealne - piękny pokaz wirtuozerii panów z bb. Na szczęście napis "beta" uruchomił alarm w moim portfelu i postanowiłem najpierw sprawdzić "z czym się ta beta je" i nie wydałem przez tenże tydzień ani grosza. Decyzję uważam za słuszną, bo w tym momencie już tę grę uważam za niewartą nawet złamanego grosza. Nie wiem jeszcze czy będę grać dalej, wiem, że ani grosza tu nie wydam. Bo za to co się tu wyprawia to nie firma powinna kroić graczy z kasy ale to gracze powinni dostawać kasę od firmy - za testowanie jakiegoś rozlatującego się szmelcu.
no konserwa jest tylko na serwerze Kolonia inni powinni normalnie grać ale nici nie ma grania bez odstania w kolejce :)
od 1,5 h już się loguję i 155 może dziś się doczekam jak mnie nie wywali ...
Już 3 czy czwarty dzień nie mogę dostać się na settlersów wieczorem ponieważ pojawiło się kolejkowanie, zwykle dawałam za wygraną i logowałam się rano... dziś postanowiłam odstać swoje w kolejce - mam nadzieję że będzie warto i w końcu się dostanę , jeśli się dostanę :/ . zauważyłam że tak do 16 godziny nie ma problemów.... zaczyna mnie to drażnić :/
Jedna wielka porażka !! Niech sobie tę grę wsadzą !!!!
Nom, konserwacji podlega tylko jeden serwer - Kolonia. reszta również nie działa. ;]
Po 2h już jest 3 .... Hurrrra idę sobie pograć ... mam nadzieję że mnie nie wywali :)
Czy leci z nami pilot?????
Czarci Gaj tez do d.... Od 5 dni jakas masakra.
Coś nie do zrozumienia gram od sierpnia i nie było problemu mam około godziny wolnego czasu na relaks przy grze dzieci żona zajęcia domowe od paru dni zamiast grać czekam 1 film wieczorny drugi no i jest no ico stego że sie dostałem jak się źle wczytało i nie mogę nic zrobić budynków nie widać itp no to odświeżam i na nowo 655 z 700 czs oczekiwania 2 godz no a na rano do pracy i taka przyjemność z relaksu o co tu chodzi ktoś zepsół i nie wie jak naprawić to go zwolnić i przyjąć innego programiste pieniądze na reklame w TV wydane ludzie się zainteresowali no i klapa na nowe serwery szkoda a ty się męcz i stresuj przecież to gra to musisz myśleć i nią żyć a co będzie w dni wolne od pracy w kolejce od 8 rana do 19 wieczorem ? A potem i tak nie zagrasz bo cię wywali z gry albo nie da się nic zrobić przemyślcie sens takiej gry której celem jest codzienne logowanie by zrobić przygodę trzeba regularnie się zalogowąć ale PRZECIEŻ sie nie da no chyba że zwolnie się z pracy lub L4 sobie załatwie aby sznownie rano się zalogować lub w nocy budzik sobie nastawie i przygody zrobie
PARANOJA PROSZE O PRZEMYŚLENIE NACIĄGACTWA NA ZAKUPY W SKLEPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a teraz jak byłem 2 w kolejce 8 sek zostało no to napis CZAS TWOJEJ SESJI MINOŁ ZALOGUJ SIĘ PONOWNIE zabawnie się robi !!!!!
Niestety, wrak samolotu odnaleziono na sawannie pośród dzieci tubylców... tak się tym przejęto, że nie zauważono iż wyspa posiada duże złoża ropy - raportuje BB.
W całym tym zamieszaniu ekipę poszukiwawczą zdradzili Zdrajcy - no cóż, trzeba było się spodziewać że nie należy im ufać - mówi dziennik który przybył na miejsce dzień po odkryciu na wyspie ropy.
to chyba zart 20 minut czekac zeby sie zalogowac a co z bonusem za logowanie jak sie nie zaloguje znowu w plecy caly tydzien
Gra się zwiesza podczas wchodzenia na przygody/wyspy znajomych, a jeśli już uda się wejść to nie da się wyjść, bo gra się zwiesza... a po odświeżeniu strony zostajemy wyrzuceni do kilometrowej kolejki, w której czekanie nie ma sensu...
haha ta gra spada na psy
nie narzekajcie nas na Koloni całkiem wyłączyli. To jest bardzo dobre rozwiązanie bedzie sprzyjało życiu rodzinnemu brawo BB
Masakra nic nie działa ludzie co jest grane
No Kolonie dzisiaj konserwują co dwie godziny ;)
No i zadanie "cztery wiatry" poszło w niebyt... przygód nie da się zrobić , bo problemy na to nie pozwolą .... czyli takie zadania to był kit :) nie warte zachodu :)
u mnie do tylu idzie mialam 20 min a teraz mam 30 min hahaha gratulacje moze do polnocy da rade sie zalogowac
Jak to jest? Rano dziala bez problemu, a wieczorem koszmar po 15min oczekiwania 478 z 683 i okolo 1h 15min oczekiwania. Jaja sobie robia z graczy? I tak jest juz od piatku. Tego co wymyslil kolejke logowania powinni wyslac na ksiezyc, a nie zatrudniac do pracy przy tej grze. (Chyba ze chca pozbyc sie graczy i kasy.