xaar chyba sobie też jaja robił i oni zrobili sobie z niego jaja bo uspokajał sam sytuacje i guzik z tego wyszło tam więcej ludzi nie pracuje ?????????????
xaar chyba sobie też jaja robił i oni zrobili sobie z niego jaja bo uspokajał sam sytuacje i guzik z tego wyszło tam więcej ludzi nie pracuje ?????????????
Wcześniej dało się jakoś grać, fakt lagi były, ale dało się grać, a teraz same bugi wyłażą i jeszcze trzeba na to zaczekaćmasakra xD
a i te 2 koszyczki nich sobie wezmą ja chce 45 diamentów które przez nich straciłem bo nie mogłem się zalogować
to jest chyba zaginiony scenariusz barei, plan 2089 ministra boniego, albo zamiast poprawek wrzucono plany piwnic z czelabińskiej fabryki lamp lutowniczych, w piątek paskudnie sparolili, dziś dało radę, o 16:00 kolejna konserwacja, i już nic się nie da.
Ciekawe jak naprawia bugi z czatem i gienkami, bo z kolejką logowania sobie nie potrafią poradzić.
co to za kolejka?taki mieli dzis piorytet jak pisal BB a tu dupa blada.
Nic nie naprawili, zalogować się nie mogę, jak na chwilę się dopcham to zaraz wywala, geolodzy od ponad godziny szukają rudy żelaza a czas nie upływa jak nie jestem w grze, totalna lipa.
Po ponad 40 minutach czekania z 31 minut zrobiło się 52 minuty. Jeszcze raz gratuluję!
efekty konserwacji i obietnic...
![]()
dziękuje za konserwe i za to że teraz musze czekac w kolejce 50 min !!! co za bubel z tej gry to szok, nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!