niech sobie mózgi zresetują od tygodnia brak logowania i zero odzewu totalna porażka ciekawe czy oddadzą klejki zainwestowane w grę pozdro Seba
Wersja do druku
niech sobie mózgi zresetują od tygodnia brak logowania i zero odzewu totalna porażka ciekawe czy oddadzą klejki zainwestowane w grę pozdro Seba
to wychodzi na to że dolina odkrywców jeszcze tylko nie może grać
Bez komentarza
Dzisiejszy wpis
Cytat:
Wydarzenie z okazji rocznicy odszkodowania 2025
Drodzy osadnicy,
Ze względu na brak pierwotnie planowanej fazy wyłączenia podczas wydarzenia rocznicowego, wielu z was nie było jeszcze w stanie odebrać nagrody za ukończenie drugiego celu społeczności. Sprawdziliśmy teraz, jakie opcje są dla nas dostępne, aby rozwiązać ten problem z mocą wsteczną, ponieważ niestety nie jest możliwa ponowna aktywacja fazy wyłączania.
Dlatego pracujemy nad rozwiązaniem, które zapewni, że każdy, kto był online podczas wydarzenia i nie odebrał jeszcze nagrody za drugi cel społeczności, otrzyma ją po jego zakończeniu.
Wdrożenie zajmie jednak trochę czasu i niestety nie będzie możliwe w ciągu tego tygodnia. Nie możemy jeszcze podać Wam dokładnej daty, ale robimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej dostarczyć Wam nagrodę, na którą zasługujecie. W związku z tym przywrócimy również kupca wydarzenia.
Żałujemy, że sukces wydarzenia został przez to nieco przyćmiony i dziękujemy za zrozumienie!
Wasz zespół CipSoft
tydzień jeszcze bez możliwości zalogowania? oszaleli serio
ten to najważniejszy bo za klejnoty.Cytat:
W związku z tym przywrócimy również kupca wydarzenia.
Dobra a co z kalendarzem. mi zostały dwa dni do wzięcia?Cytat:
Dlatego pracujemy nad rozwiązaniem, które zapewni, że każdy, kto był online podczas wydarzenia i nie odebrał jeszcze nagrody za drugi cel społeczności, otrzyma ją po jego zakończeniu.
.................................................. ..................................................
@MODELKASZCZECIN jak co to zapraszamy do nas. Nie wyrzucamy po tygodniu, a i fajni ludzie grają. I co najważniejsze na spokojnie.
Nie rozumiesz to moja gildia , przez brak logowania przez określony czas mogę stracić status lideraCytat:
@MODELKASZCZECIN jak co to zapraszamy do nas. Nie wyrzucamy po tygodniu, a i fajni ludzie grają. I co najważniejsze na spokojnie.
Czy na tym forum angielskim co cipy z softu proponują można coś napisać? Mi się nie udaje, loguje mnie automatycznie pod durnym loginem defaultPlayerName_5ede6cd095d43 i pisze, że nie mam uprawnień.
ile jeszcze można czekać
ha ha ha
Modelka lidera CI raczej odadza wiec na luzie :) ja im daje czas do konca miesiaca :) pozniej przestane sprawdzac czy dziala ...
Nie odpisuje nikt na tym forum angielskim poza wzburzonymi użytkownikami.
Obawiam się, że gra zacznie działać dopiero po przeniesieniu danych do CipSoft - wtedy będzie ogólny restart i pewnie odpali, bo teraz najwyraźniej nawet nikomu się nie chce resetu wypróbować... :(
oooo kur............................................... ......a zalogowało
jestem w grze
no ale event ch...... strzelił :(
też weszłam
Działa! Ale szkoda że nie udało się dokończyć zadań z eventu bo wszystko szło w dobrym kierunku. Kalendarz przepadł, zadania eventowe... ehh
Znowu nie mam wejscia w grę...
Padło 30min temu i tak kwiczy serwer chyba jakis a aliexpres maja ten serwer
dziala ale wszedzie padlo w niemczech tez
no jak w niemczech padło to może kogoś w końcu to ruszy
to co juz koniec zabawy? od dwoch dni nie mozna sie zalogowac
Problem z połączeniem "młotkowy" się pokazuje, i po chwili wyświetla się komunikat, "Połączenie z serwerem zostało zerwane. Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć przeglądarkę".
Opisałem problem wraz ze zgłoszeniem to pomocy technicznej, mija już drugi dzień i nic, brak odpowiedzi.
To samo od piątku. Młotkowy i brak połączenia z serwerem.
coś z grą naprawicie? już 2 dni mimo prób na różnych przeglądarkach nie udało się zalogować
niemiaszki grają,mają pełne wsparcie,szybkie wiadomości a tutaj to już chyba kaplica auf wiedersehen i nawet infa nie chce im się napisać GRA PADŁA chcecie pograć to nie tutaj,KONIEC
Jakoś w kratke naprawili, ja nie moge wejsc na gre i moja wyspe tez nie mozna odwiedzac:(
To pewnie napisałeś do byłego właściciela. Jeśli nie dostałeś biletu że wiadomość doszła, to prawdopodobnie nikt jej nie przeczytał. Napisz do tso-support-cipsoft.com (edit: tso-support@cipsoft.com) ja dostałem od nich ticket że wiadomość dotarła do ich suportu. Mam nadzieję że naprawią.
No faktycznie poszedł ticket pod inny mail (no-reply-cs@ubisoft.com). Wysłałem mail pod ten co podał Jurek.
Odpowiedź od Cipsoftu (przetłumaczone przez google)
Cześć Jerzy ,
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje informacje zespołowi programistów Ubisoftu i mam nadzieję, że problem zostanie wkrótce rozwiązany.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, nie wahaj się i daj mi znać.
Serdeczne pozdrowienia
Zespół obsługi klienta CipSoft
Zdaje się że trzeba będzie czekać aż całkowicie przeniosą grę na serwery Cipsoftu, może wtedy coś się poprawi. A na razie przymusowa przerwa.
Mam to samo, czekamy
Udało mi sie teraz wejść do gry, ale na przeglądarce tylko, niewiem co z klientem.
mi ogolnie to juz calkowicie klekla gra
Juz by lepiej na tydzien wylaczyli gre, zrobili porzadek w tym burdelu jaki maja z serwerami a nie ze gra nie dziala ale promo niczym .. zawsze jest
umnie tez nie działa(
U mnie też brak dostępu około północy, a dzisiaj udało się zalogować ale przy próbie wczytania wyspy tylko młotkowy i połączenie z serwerem zostaje zerwane