niech sobie mózgi zresetują od tygodnia brak logowania i zero odzewu totalna porażka ciekawe czy oddadzą klejki zainwestowane w grę pozdro Seba
niech sobie mózgi zresetują od tygodnia brak logowania i zero odzewu totalna porażka ciekawe czy oddadzą klejki zainwestowane w grę pozdro Seba
to wychodzi na to że dolina odkrywców jeszcze tylko nie może grać
Bez komentarza
Dzisiejszy wpis
Wydarzenie z okazji rocznicy odszkodowania 2025
Drodzy osadnicy,
Ze względu na brak pierwotnie planowanej fazy wyłączenia podczas wydarzenia rocznicowego, wielu z was nie było jeszcze w stanie odebrać nagrody za ukończenie drugiego celu społeczności. Sprawdziliśmy teraz, jakie opcje są dla nas dostępne, aby rozwiązać ten problem z mocą wsteczną, ponieważ niestety nie jest możliwa ponowna aktywacja fazy wyłączania.
Dlatego pracujemy nad rozwiązaniem, które zapewni, że każdy, kto był online podczas wydarzenia i nie odebrał jeszcze nagrody za drugi cel społeczności, otrzyma ją po jego zakończeniu.
Wdrożenie zajmie jednak trochę czasu i niestety nie będzie możliwe w ciągu tego tygodnia. Nie możemy jeszcze podać Wam dokładnej daty, ale robimy wszystko, co w naszej mocy, aby jak najszybciej dostarczyć Wam nagrodę, na którą zasługujecie. W związku z tym przywrócimy również kupca wydarzenia.
Żałujemy, że sukces wydarzenia został przez to nieco przyćmiony i dziękujemy za zrozumienie!
Wasz zespół CipSoft
Ostatnio edytowane przez MODELKASZCZECIN ; Wczoraj o 17:10
tydzień jeszcze bez możliwości zalogowania? oszaleli serio
ten to najważniejszy bo za klejnoty.W związku z tym przywrócimy również kupca wydarzenia.
Dobra a co z kalendarzem. mi zostały dwa dni do wzięcia?Dlatego pracujemy nad rozwiązaniem, które zapewni, że każdy, kto był online podczas wydarzenia i nie odebrał jeszcze nagrody za drugi cel społeczności, otrzyma ją po jego zakończeniu.
.................................................. ..................................................
@MODELKASZCZECIN jak co to zapraszamy do nas. Nie wyrzucamy po tygodniu, a i fajni ludzie grają. I co najważniejsze na spokojnie.
Nie rozumiesz to moja gildia , przez brak logowania przez określony czas mogę stracić status lidera@MODELKASZCZECIN jak co to zapraszamy do nas. Nie wyrzucamy po tygodniu, a i fajni ludzie grają. I co najważniejsze na spokojnie.
Czy na tym forum angielskim co cipy z softu proponują można coś napisać? Mi się nie udaje, loguje mnie automatycznie pod durnym loginem defaultPlayerName_5ede6cd095d43 i pisze, że nie mam uprawnień.
ile jeszcze można czekać
ha ha ha