Miałam na myśli automat na wszystkie skrzynki w grze (co napisałam - kłania się czytanie dokładne/ze zrozumienim)... robili to kilkakrotnie w związku z czym innym, więc i teraz by pewnie potrafili. Wiesz, komunikat się pojawił jakiś czas po tym, kiedy przestawiłam budynek. Kiedy się logowałam do gry, jeszcze go nie było. Mniejsza o mnie. Wielu zostało w grze i przestawiało budynki, co dało wiadomy efekt. Automatyczna wiadomość ostrzegłaby ich i tyle.
Jestem świadoma tego, że ludzie handlują przedmiotami z gry, ale to ich problem. I tak uprawiają swoisty hazard to robiąc (nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego?), więc powinni się liczyć z ewentualną stratą. Wcale nie jest mi ich żal.
Edit: Klapaucjusz tu masz rację, jednakże pamiętajmy, że to gra... czy wydasz te klejnoty dziś, czy jutro, to chyba nie zrobi wielkiej różnicy, prawda? No nie wiem, może dlatego tak myślę, bo traktuję to jako rozrywkę, nie strasznie poważną rzecz, w której mała awaria doprowadza mnie na skraj depresji. Wierz mi, nie tylko TSO ma takie problemy...