Naprawcie to w końcu, bo to że wciągnęło kilkaset tysięcy chleba, węgla i inych mniej znaczących surowców to przeboleję ale 95k granitu nie daruję !!!
Wersja do druku
Naprawcie to w końcu, bo to że wciągnęło kilkaset tysięcy chleba, węgla i inych mniej znaczących surowców to przeboleję ale 95k granitu nie daruję !!!
YouRQ, poprawka związana z wygasaniem zarówno ofert handlowych, jak i zaproszeń do przygód, powinna pojawić się podczas najbliższej konserwacji (dziś w nocy).
No i oczywiście nic nie wróciło...Sam się zastanawiam jak mogłem się w ogóle łudzić że będzie inaczej :(
Nie masz na co liczyć, ja już się pogodziłem z niezłą wtopą. Ten bezSZCZELNY system się rozszczelnił i niestety nikt ci nie pomoże, a pisanie do supportu i tak nic nie da bo jeśli w ogóle odpiszą ( co wobec tej sytuacji wątpię) to będą z tobą odbijać piłeczkę ( jak tenisie stołowym :D ).
Poprawka, poprawką ale gdzie nasze towary ?? :D Przyznaj, że jest tak jak napisałem wyżej i kończymy temat ;)
pozdrawiam
p
poprawki nie było, bo forteca do mnie nie wróciła, zajęli się w nocy dewastacja tego co jeszcze działało, oni to po prostu potrafią robić najlepiej. The settlers online - malina roku.
Kiedy zostaną mi zwrócone moje surowce? 2 tydzień już leci. Skoro przepadły przez waszą nieudolną nową pocztę to powinniście je zwrócić i nic mnie nie interesuje, że gdzieś tam one wiszą, bo nie jest to z mojej winy tylko z waszej !!! A jak wiecie, że gdzieś wiszą to sobie je weźcie, a dla mnie wyślijcie nowe :) Jak już pisałem w normalnej grze takie sprawy załatwiane są w ciągu 24godz., a to co wy wyprawiacie to ludzkie pojęcie przerasta.
czy ta poprawka w ogóle została wgrana bo dalej surowce nie wróciły a nie były to małe ofertyCytat:
YouRQ, poprawka związana z wygasaniem zarówno ofert handlowych, jak i zaproszeń do przygód, powinna pojawić się podczas najbliższej konserwacji (dziś w nocy).
O wreszcie dostałem zwrot, szkoda że to tak długo trwało. Dziekuje
czyli jest szansa wyczesać szympansa
ciekawe po ilu czasu ja dostane to co dzisiaj nie dotarło do kolegi ....