No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
Wersja do druku
No i co, programiści i mądrale, nie potraficie tego naprawić. Ale pieniądze od ludzi wydzierać to potraficie
też mam ten problem;/
Ja sobie poradziłem z tym zadaniem :P zatrzymałem produkcję długich łuków, a te z magazynu wysłałem znajomemu który odrzucił ofertę, teraz sobie "wiszą" na pw, a zadanie nie pojawia się już :D
EDIT
jednak zadanie dalej się pokazuje, a był spokój od rana...
Ku... naprawic to bo zawiesza gre
Denerwujące to jest, ale co zrobić. Nic tylko czekać...
będziesz czekał jak kania dżdżu ... zanim to naprawią
Zgłaszam dodatkowo że resetuje kolejkę budowania i wysłanych geologów
tak btw. kania to ptak drapieżny który jako jedyny poluje podczas deszczu stąd to powiedzenie.... Ale informatycy z BB to raczej nie orły i sokoły jak widać :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ocera_G3.3.jpg nie tylko inaczej ujmując Macrolepiota procera :)
Proponuję wyjść na ulicę. Świeżego powietrza zaczerpniesz, może znajomych spotkasz, a tak będziesz tylko siedział i klepał na forum posty, które i tak nic nie dadzą. W BB wiedzą o problemie, i naprawią go "ASAP". Żeby była jasność - jest to jedno z najmniej precyzyjnych określeń dotyczących przyszłości, bo może to być już w ten czwartek, ale równie dobrze poprawka może wejść wraz z eventem na Boże Narodzenie. I wtedy też będzie ASAP, bo zawsze można powiedzieć, że wcześniej się nie dało.