Wysyłaj odkrywców na krótkie poszukiwania, tanio a te przygody są bardziej chodliwe. Jeśli nawet to Ci się nie opłaca jest jeszcze poszukiwanie skarbu, darmowe, nic na tym nie stracisz. :)
Wersja do druku
Wysyłaj odkrywców na krótkie poszukiwania, tanio a te przygody są bardziej chodliwe. Jeśli nawet to Ci się nie opłaca jest jeszcze poszukiwanie skarbu, darmowe, nic na tym nie stracisz. :)
Z przedwczorajszych poszukiwań - 1x Wyspa, 2x Zdrajcy, 1x Okradać, 3x mapki - na krótkich - miodzio :) Z wczorajszych - 1x Dzieci, 1x Banici, 5x mapki - na długich. No ale jak się ma ochotę na Krawczyka, to trzeba się liczyć z tym, że nie zawsze dostanie się to, czego by się chciało. Na tym polega urok rachunku prawdopodobieństwa. A Dzieci Sawanny zalegają, bo się ich nie robi, a nie dlatego, że za często wpadają. Mi dla przykładu zalegają też Banici i Na końskim Grzbiecie bo robię głównie Zdrajców i Bagienne, czasem Czarnych, Wyspę czy Mrocznych jak w zadaniu się pojawią.
BTW - chyba Ci się pomylił sparkz ze mną:) Poza tym nie mówię "NIE" dla samego mówienia "NIE", tylko staram się swoje zdanie jakoś argumentować zachowując kulturę wypowiedzi bez obrażania rozmówców. To nie ja zacząłem z pieniactwem, podałem definicję słownikową, a nie wpis do pamiętnika z życia studenta. Przyjmij do wiadomości, że nie wszyscy muszą się zgadzać z Twoim zdaniem. Wybacz, ale pozostanę przy swoim, wg Ciebie złym, zdaniu, i nie powiem "-Tak, masz rację mój plan jest do ****, zróbmy tak jak ty to wymyśliłeś."
ja zagłosowałem na nie bo nie tędy droga z "nieopłacalnymi przygodami"
Zawsze można wystawiać takie przygody jak zakazane czy dzieci za 2 mapy monety czy granity na handlu , ludzie kupują za taką cenę:)
Nie widzę problemu , mamy opcje handlowania tymi rzeczami ( śmieciami jak to nazwano ) , a że cena jest taka , no cóż jak w życiu duża podaż mały popyt , oczywiście możemy jeszcze tzw. śmieci usunąć .
Temat powinien zostać zamknięty bo nie wnosi niczego , jest naprawdę więcej problemów w tej grze i to bardzo znaczących .
jestem za
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 05.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos