Zobacz wyniki ankiety: czy uważacie, że wątek jest ważny?

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

85 79.44%
  • nie

22 20.56%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Sprzedaż rzeczy u kupca

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Sprzedaż rzeczy u kupca

mam prośbę, aby była możliwość oddawania do kupca zalegających rzeczy w gwieździe, za powiedzmy 1/10 ceny - dużo taniej niż nam chcą sprzedać.
    Mam na myśli niechciane przygody tj. "dzieci sawanny" (w liczbie porażającej już bo nikt na handlu nie kupi), pomniki i złamane koła, czy inne cudowności.

Blacklio1
    Zdecydowanie jestem za, dużo śmieci zwłaszcza przygód tam się znajduje, jakby była jakaś wymiana w sklepie powiedzmy kilka mniejszych przygód na jakąś lepszą pewnie nikt by się nie pogniewał.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ankietę dorób bo wątek zostanie zamknięty przez Mod-a

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    jestem za troche przeszkadza to w grze

Osadnik Awatar Galmachar
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zawsze można użyć magicznego X i pozbywasz się niechcianej rzeczy. Dodaj ankiete.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na 14 grubasów, wpadają mi ciągle przygody typu dzieci sawanny lub eksperymenty, dlaczego mam to usuwać, wolałabym oddać, to samo dotyczy to rowerów i drogowskazów lub skórek, nie podobają mi się, ale dostałam je za coś, czemu ma być zero? lub śmietnik

Osadnik Awatar erooo
    Serwer
    Kolonia
    mam tak zawaloną gwiazdę, że ciężko coś znaleźć głównie chodzi mi o przygody(eksperymenty, dzieci, wiktor) bo klejnotów i tak ci nikt nie odda
    ( ) ( ) 16.03.2012 START --> 28.03.2012-16.06.2012 Good Of Angels[Good] --> 16.06.2012-19.09.2012 LegionOfSettlersTeam[LOST] --> 20.09.2012-31.05.2013 KrwawaArmiaCiemności[KAC] --> 02.06.2013-forever? a be ce( . ) ( . )[TUT0R] ( ) ( )
    Zapraszam do zapoznania się z gildią.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Galmachar Zobacz posta
    Zawsze można użyć magicznego X i pozbywasz się niechcianej rzeczy. Dodaj ankiete.
    I to jest właśnie rozwiązanie, sam kasuję i jestem zadowolony z efektu, nie ma bałaganu. No zawsze można też komuś oddać.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    drogi modzie zakręcony - "x" nie zadowala, kiedy na poszukiwania wydaje się kasę, a częstotliwość wpadania rzeczy typu "dzieci sawanny" jest powiedzmy codzienna.
    nikt tu nie mówi o klejnotach, ale o możliwości oddania za mapy powiedzmy i to w stosunku zadowalającym dla was, ale nie za darmo. Albo jeszcze lepiej zamiany na inne przygody - powiedzmy 5 dziecków za jedna wiedźmę - dlaczego dla was to taki ból?
    Ostatnio edytowane przez Lumpola ; 17.08.2013 o 21:15

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nie jest tak, że coś się należy, bo włożyłeś koszt i musi się zwrócić. Jakoś nikt nie ma problemów z tym, że odkrywca przynosi Wikingów, czy inną przygodę wartą za dużo w stosunku do włożonego kosztu. Ale jak już jest w drugą stronę, to jest lament i krzyki.
    Skoro od czasu do czasu dużo wygrywasz, to musisz też czasem coś przegrać żeby miało to jako taki sens.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów