zwolk - wlasnie sie nagle odblokowalo
wyobraz sobie ze nagle zaczelo dzialac - udalo mi sie zalogowac
nagle dziala i na maxthonie i na IE (FF nie probowalem jeszcze) ja providwera w 1 godzine nie zmienilem (tmobile)
Wersja do druku
zwolk - wlasnie sie nagle odblokowalo
wyobraz sobie ze nagle zaczelo dzialac - udalo mi sie zalogowac
nagle dziala i na maxthonie i na IE (FF nie probowalem jeszcze) ja providwera w 1 godzine nie zmienilem (tmobile)
Moje wypowiedzi tyczyły się ściśle problemu, który opisuje Agnieszka_73. Ty wtryniasz się, bluzgasz naokoło jakby co najmniej to była moja wina że nie możesz grać. Ewidentnie wygląda na to, że ci z BB się na Ciebie uwzięli i sabotują Ci konto przy każdej konserwacji... czyżby po to były te przerwy techniczne?
a mogli byście mi jeszcze powiedzieć jak usunąć cache przeglądarki
ctrl + shift + delete i zaznaczyć odpowiednie opcje w okienku, które się pojawi.
zrobiłem tak jak mówiłeś usunełem pamięć a problem nadal jest !!!!! :(
U mojego kolegi był podobny problem.
Co jest ich przyczyną?
Najczęstszym powodem tego problemu jest auto. rozłączanie internetu (tak jest w nowych modemach ze starymi umowami).
Moze to smieszny pomysl, Spróbujcie zeby Wam znajomy weszedl na wyspe rzucil np polmisek i wyszedl i sprobujcie sie lognac.
Czym wyższy lev. i więcej graczy na serwerze tym gorzej.Pierwsza problemy miała Nowa Ziemia teraz maja pozostałe serwery to początek dla najmłodszych.
ja tez nie moge