Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Problem z włączeniem gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja dziś rano też byłam na wyspie i nawet posprzątałam sobie tam, a moje oprogramowanie jest nowe i świeżutkie i wara od niego, a to że są problemy z logowaniem to nie jest wina kompa bo próbowałam na trzech różnych

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To spróbuj jeszcze inną przeglądarkę. Na domowym kompie normalnie używam firefoxa, ale do gry w settlersy IE. Z firefoxem po prostu na tym kompie się settlersy gryzą. Może kwestia jakiejś wtyczki, może konfigu kompa, nie wiem. Jeżeli byłby to problem w grze, to zaraz mielibyśmy tu na forum pełno wpisów, a jak na razie jest cisza.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z firefoxem faktycznie są problemy, gdy zaczynałem grać używałem ff, ale co chwilę 2minuty po zalogowaniu wyrzucało mi ten błąd, zmieniłem na chrome i mogłem grać bez problemu. Teraz też ff strasznie mi muli, ale o dziwo na starszym lapku z tą samą wersją przeglądarki i też na w7 śmiga normalnie.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no właśnie o to chodzi że używam tylko IE bo to "gryzienie się" zauważyłam już daaaawno temu i przestałam używać firefoxa, a problem z "białą planszą" zrobił się już wczoraj wieczorem, dziś rano normalnie się zalogowałam i nawet pyknęłam 2 czy 3 obozy na przygodzie i nagle mnie wywaliło i nie chce wejść, były już takie historie kiedyś i mijały więc czekam cierpliwie

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem z "białą planszą" może sugerować problemy z siecią. Jeśli masz możliwość, sprawdź na tym samym kompie, ale w innej sieci.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    z siecią nie mam problemu bo inne strony śmigają bez zarzutu

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Innymi stronami" sobie nie pograsz w TSO. A wystarczy że jest jakaś blokada na poziomie providera, jak np. u mnie w pracy. Stronki śmigają, na stronę główną TSO zalogować się mogę, Forum chodzi, ale do gry nie wejdę. Stąd moja sugestia żeby sprawdzić w innej sieci.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nie mam możliwości wejścia na inna sieć, a siedzę w domu więc nie mam żadnych blokad na kompie

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja mam 3 przegladarki 3 wersje flasza i nawet cholernej odpowiedzi na forum nie moge zamiescic
    sam sobie mozg wyczysc - pewnie kupa ludzi tak jak ja nie moze nawet od rana posta tu zamiescic

edit :
    LOL w koncu umiescilem post na forum - probowalem tu napisac od 7 rano

Zwolk: mam IE , FF i Maxthona - w kazdym jest to samo.
    Loguje sie, 5 sek mam gre i wywala serwer rozmow, a nastepnie mnie z gry.
    i skonczcie chrzanic z czyszczeniem ciasteczek - 90% z was nie potrafi takowego odczytac i nie wie do czego tak naprawde tutaj sluzy.

edit2:
    pinga mam 350-750 wiec moze jakis madry ustawil na 500 max timeout na serwie rozmow - nic innego nie przychodzi mi do glowy
    Ostatnio edytowane przez i-l-i ; 07.02.2013 o 14:40

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka_73 Zobacz posta
    nie mam możliwości wejścia na inna sieć, a siedzę w domu więc nie mam żadnych blokad na kompie
    Czytaj ze zrozumieniem - wyraźnie pisałem o blokadzie na poziomie PROVIDERA czyli tego od kogo masz internet. Nie mówię o blokadzie, którą zakłada tatuś żeby dzieci na niechciane stronki nie wchodziły.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów