Problem z logowaniem na testowy można rozwiązać w prosty sposób:
Co godzinę zresetować zalogowanych. :)
Wersja do druku
Problem z logowaniem na testowy można rozwiązać w prosty sposób:
Co godzinę zresetować zalogowanych. :)
Panowie powiedzcie mi gdzie ja mogę zobaczyć który jestem w kolejce do zalogowania bo mi po wejściu na główną stronę TSO udaje się jedynie nacisnąć na button GRAJ i to tyle witryna ciągle ładuje i ładuje ale nawet po kilku godzinach jak przysedłem to nic się nie zmieniło. Dziwne dla mnie są wasze wypowiedzi o nagrodzie za uczestnictwo itd. Dla mnie najgorsze jest o że kopalnia złota 5lev się wyczerpie na nic buffa nie mogę dać mennica, iece złota i kop żelaza no to jest problem bo w skali kilkudniowej to są ogromne straty w zasoby. A ja od wczoraj od ok 12:00 nie mogę się zalogować i nie widzę by miało się coś zmienić na lepsze. A najgorsze jest to że od wczoraj nie mogę się zalogować a Okradanie już w 90% skończyłem i boe się iż nie zdołam go zrobić. Kto mi to zwróci co.
Tu jest wątek o serwerze testowym.
Jak masz inny problem, to raczej pisz do pomocy technicznej.
Oj przepraszam ale widze że i u was i na moim serwerze ten sam problem jest.
Ja jeszce nie miałem kłopotu, loguje sie tak samo szybko jak do normalnej gry, wczoraj i dzis ok 15-17.
Kodow nie dostałem.
kody sa w te dni (daty) ktore sa zaznaczone na screenie na stronie głonej, wystrczy sie przyjrzec i poczytac
od wczorajszego hotfixa kolo ~17 az tak wielkich probmów z logowaniem nie ma, ale od piatku do wczorajszego popołudnia było nieciekawie
Coś niebywałego, od wczoraj Testowy działa jak szwajcarski zegarek.
Nie mam żadnych problemów z zalogowaniem i z grą :)
Vivat !
Ja za to znalazłem coś co dla mnie jest błędem... zaatakowałem obóz bandytów w strefie 5 pokonałem zawarte w nim wojsko tracąc całe swoje oprócz gieńka a pomimo to bitwa została uznana za przegraną... teraz trzeba czekać aż gieniek który przeżył się zregeneruje... ;(