Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Testowe problemy

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród

Testowe problemy

Wszystko fajnie było, do pewnego momentu

Teraz w tym nowym eventowym teście nic mi nie działa, ani handel ani zapraszanie znajomych .... NIC, nawet premie Przynajmniej na moim profilu - nie wiem jak u innych?

Wielu z nas nie dostało także kodów za udział w Evencie - które ponoć już rozesłano, ale co tam, Polak potrafi - i na czacie są odpowiednie pomocne dłonie

Osadnik Awatar Unkown
    Serwer
    Nowy Świat
    Nic nie tyle co nie działa co przez nadmierną ilość graczy czas aktywacji w/w funkcji znacznie się wydłuża. Mi się udało zalogować dopiero dzisiaj, a tak byłem w kolejce po 500+ i licznik wskazywał ok. 2d i kilka godzin czekania. Zasoby z gwiazdy dopiero po ok. 5-10 min od wrzucenia na władykę trafiały tam gdzie mają trafiać. Kodu również nie dostałem, mam nadzieję, że po prostu 13. sierpnia każdy kto grał min. 15 min dostanie msg w grze z nagrodą

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Fajnie ze testowy serwer istnieje. Niefajnie, że na testowy wejść to jak wygrać los na loterii

Login queue 661 of 661 RT: 2d 3h 30m.

Wygląda na to, że jak sobie cierpliwie poczekam to wejdę do testów już po testach

Początkujący Osadnik Awatar ZAK_KRK
    Serwer
    Nowy Świat
    wczoraj zostawiłem otwartą kolejkę do logowania na pare godzin i rekordowy czas jaki pokazywało to bzo 101dni (chciaem yobacyz cyz dojdzie do 365 ale musiałem z biura już wychodzić). Za pierwszym razem weszło mi dopiero jak wróciłem do domu o 1:30 w nocy ale nie ejst to optymalny czas na grę
    “In ancient times cats were worshipped as gods; they have not forgotten this.”
    Terry Pratchett.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    od wczoraj w kolejce... w pewnym momencie pojawiła się iskierka nadziei: Login gueue: +300 po czym ponownie +600.... RT: powyżej miesiąca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie tak samo nie mogę od wczoraj wcale się zalogować próbowałam wiele razy i nie da rady wiec nie wiem czy to ma sens niby się wgrywa jest 1h do zalogowania i zamiast schodzić w dół czas to rośnie nawet do miesiąca ;(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Unkown co do twojego optymizmu na nagrodę, niezbyt jestem pewna co do tej nagrody, bo jak dziś się nie udało zalogować nie wierze ze jutro uda się, siedzę cały czas na kompie i próbuje

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hi all,

we are totally aware that many players are not able to login because the server is often totally crowded. We try to give the test environment more resources next week, but for the moment we only can beg for your patience.

Please use only the forums here on the test server for questions and bug reports as the support of your country will not be able to help you in any way. You will get help only HERE on the international test instance.

Please accept our apology's and have patience till next week.

Thank you!
    BB_Pandur
    Tak wiec marne szanse na dostanie sie, serwer nie daje rady
    Wprowadzili mnóstwo nowosci i ludzie chcą zobaczyć, poza tym dodali możliwosc otrzymania jakiegos bonusa za logowanie wiec chetnych nie braknie

Osadnik Awatar scorpion63
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chyba trza będzie zalogować się po północy i zostawić kompa na chodzie aż do końca testów obciążeniowych tj. do 22:00 w poniedziałek
    Tylko czy serwery wytrzymają ten natłok chętnych i nie wywali nas

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mnie się jeszcze nigdy nie udało zalogować na serwerze testowym podczas jakichkolwiek testów. Zazwyczaj jestem w kolejce w drugim tysiącu, z czasem oczekiwania takim, że mógłbym sobie pograć na emeryturze.

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów