W sensie: chcesz nie grać, a mieć wszystkie bonusy z gry? Lol
Nie.
Chcesz iść na urlop? Stopuj wszystkie budynki i się nie loguj, kropka.
Wersja do druku
W sensie: chcesz nie grać, a mieć wszystkie bonusy z gry? Lol
Nie.
Chcesz iść na urlop? Stopuj wszystkie budynki i się nie loguj, kropka.
Zresztą ciekawe, że większość tych, którzy "są za", to osoby z 1, 2, 6 postami. Czyżby "słupy" albo właśnie już istniejące multikonta od założyciela wątku lub jego kumpli?
o tak jade na 10 kontach... po prostu ogłosiłem na swoim świecie żeby zobaczyli mój pomysł
a bonus tak bo przecież będzie `Cie odwiedzała koleżanka/kolega codziennie
tylko misji by się nie dało
i tak na ten rok nie wszedł by ten pomysł, jednakże mogliby ludzie z BB pomyśleć nad nim, ograniczony czas wchodzenia przez twojego kolegę, po dwóch tygodniach logowanie zastopowane automatycznie, ograniczenie pracy kolegi na twoim koncie... a tym bardziej, dużo osób są w gildiach i sobie już zaufali, więc...
ciekawe rozwiązanie :) jestem za
uhu temat ucichł, może chociaż 100 osób zagłosuje w ankiecie?
Ja jestem na nie, w tej grze właśnie chodzi o to, by samemu się codziennie logować, dostawać nagrody za logowanie, samemu dbać o wioskę itd. Jedziesz na urlop, to zastopuj wioskę i wypoczywaj sobie gdzieś tam. Dlaczego masz mieć taki sam postęp jak ci, co dbają o to by wszystko samemu pilnować non stop?
Jestem na Nie, ponieważ jadąć na wczasy jedyne na czym mi zależy to nie myśleć o tym co zostawiłem za sobą. Pomysł Jest dość ciekawy bo już keidyś spotkałem się z taką możliwością na innej stronie. Lecz tak jak Herr_Uther napisał że zalegalizuje to multikonta, zaoszczędzi nam to konfliktów w sprawie "miałeś mi pilnować konta a ty jedynie co robiłeś to mi surkę kradłeś". Do tego dochodzi Problem co z Kryształami Premium, i czy nimi też mogła by się pożywić osoba której powierzyliśmy swoje konto. Ja nie widzę potrzeby wprowadzania takich aktualizacji gdyż teoretycznie jest ona niepotrzebna a praktycznie można to wykorzystać chciwie.