Witam,
Moi drodzy Twórcy gry, Moderatorzy oraz Gracze. Moim pomysłem jest wprowadzenie czasu urlopu (chyba każdy jakiś ma czy w innym kraju, rodziny czy na wsi gdzie nie ma dostępu internetu) który przysługuje dla każdego gracza byłyby to dwa tygodnie na rok czasu (moja propozyjca, może ulec zmianie). Podczas owego urlopu można powierzyć koledze lub członkowi gildii (proponuje jednej osobie lecz może być ograniczenie np. 2-3) konto lub po prostu zostawić je w "hibernacji" gdy nie znamy nikogo kto by nam odpowiadał. Podczas owego urlopu opcja handel byłaby wyłączona więc nici z przekrętów. Osoba której powierzamy nasze konto ma okienko podobne jak w przygodzie i klika na nie wejdź (tak jak na jakąś wyspę eventową czy przygode) wtedy może nam dostawiać pola, studnie i kopalnie (pomysł od graczy, gdy byłyby kopalnie to i geolog wchodziłby w gre), budynków nie (proponuje specjalny pasek tylko na te "3" rodzaje budowli) oraz zbierać bonus dzienny. Oczywiście jak nadejdzie przez niektórych bardzo oczekiwane pvp to gracz który ma urlop nie mógłby być atakowany przez innych graczy (nie wiem jaki ma być ten system więc się nie rozpisuję).
Myślę, że spodoba wam się pomysł. Może jest on oklepany w innych grach lecz gdy wejdzie w życie pvp podczas naszej nieobecności możemy sporo stracić, oraz nasza wioska byłaby w ciągłej produkcji dzięki pomocy znajomemu lub znajomym z gry.
Oczekuję dobrego przyjęcia przez Was mojego pomysłu oraz że bb_xaar i jego ekipa coś nad tym pomyślą.
Pozdrawiam erooo z Kolonii![]()