Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.
Wersja do druku
Cóż, ja do czasu rozwiązania problemu nie wrzucę ani złotówki.
naprawdę? ale dostałeś odpowiedź? "później" czyli kiedy?
wczoraj rano dwóch generałów Szlomów z armiami amba wcięła, nie mam jak grać, trąbie do supportu, od wczoraj 5 wiadomości, kompletnie nic, kamień w wodę, zero odpowiedzi
jak tak można traktować klientów, którzy ich utrzymują?
Dziwna sprawa, że jeden rodzynek dostaje odpowiedź i jakiś domniemany zwrot chleba gdy reszta ludzi nie otrzymuje zdania wyjaśnienia. Nawet wyrazu z błędem ortograficznym. To jakaś ściema.
Szanowna administracjo czekam wciąż na wyjaśnienie i zwrot dóbr które zakupiłem. Z każdym dniem leci procent, powiedzmy pożyczki.
nadal nic sie nie zmieniło a czas leci... to jest jakas parodia, nie moge nic zrobic bo generał zaginął
ponoc nad tym pracuja :P z drugiej strony to moje menu gwiazdy nigdy nie zawieralo tylu ludzikow gotowych do dodania :) zawsze to jakis pozytywny aspekt w tym calym czekaniu hehhe :D bede kolekcjonerem :]
Napisałem już chyba ze 3 wiadomości i nic nie wiadomo w sprawie moich 2 generałów. Co wy tam ku*** robicie za tymi biurkami. Po co mi ten ewent jak bez generałów
nie zrobię przygody. Zacznijcie działać ADMINI i rozwiążcie nasze problemy...
Dostałem oficjalna odpowiedz od supportu w sprawie generałów
(...) W związku z faktem, iż zaginięcie generała weterana nastąpiło w związku z problemami na naszych serwerach, zostanie on jak najbardziej zwrócony na Twoje konto. Niestety, może to jednak dopiero nastąpić podczas kolejnej przerwy konserwacyjnej (czwartek 7 czerwca br). (...)
Czyli generała zwrócą, ale dopiero 7mego czerwca, jakby nie można było zrobić przerwy konserwacyjnej wcześniej ...
I ciekawe jaka będzie rekompensata za kończenie przygody generałami 200, straty wtedy są kolosalnie większe...
o pieknie ... prawie caly wiktor zrobiony i nagle takie cos pisza ? To co mam teraz policzyc ilu rekrutow stracilem i ubiegac sie o zwrot surowcow plus premii ?
Mam to samo stoje na końcówce wiktora która robiłem wg poradnia gdzie weteran 250 to podstawa, i muszę czekać do 7mego gdzie mi przygoda wygaśnie i 10k Expa + cały droop przejdą koło nosa. W dodatku ile czasu monet i wędlin poświęciłem na znalezienie tej przygody a tu nagle nie moge nic zrobic.
Jedyne wyjscie to dac komus innemu ja dokonczyc ale wtedy 10k expa przejdzie koło nosa :(
ja robie sam wiec 30k expa do piachu pojdzie ...