po ostatnich zabiegach konserwacyjnych jest jeszcze gorzej. ostatnio albo nie można było się zalogować, albo zrywało przy wczytywaniu mapy. teraz zrywa podczas gry.
Wersja do druku
po ostatnich zabiegach konserwacyjnych jest jeszcze gorzej. ostatnio albo nie można było się zalogować, albo zrywało przy wczytywaniu mapy. teraz zrywa podczas gry.
Dzień w dzień ta sama godzina wylot z gry i nie da sie zalogować i po jaka cholerę ta przerwa była
Powinno już działać. Gdyby podobne problemy wystąpiły ponownie, proszę o informacje (najlepiej w tym temacie).
Dodatkowo, poproszę techników o dokładniejsze zbadanie źródła dzisiejszego problemu.
Nadal nie da się wejść
XAAR jednak nie działa, problem z rozłączaniem podczas gry dalej jest ( 30 sec gry i potem rozłącza) i to tak co chwilę
Nic nie jest poprawione i nie pie*dolcie już. Przyznajcie się że nie wiecie jak to naprawić.
najgorzej dopracowana gra online z jaka sie spotkałem ciągle te same problemy tzn,wieczny problem z logowaniem i wyrzucanie z gry co za popaprane sytuacja
Może i powinno, ale zdecydowanie NIE działa :/
Niestety jak dla mnie to jest jeszcze gorzej niż było :( do wczoraj były problemy z wejściem do przygody lub znajomego a dzisiaj to nawet tego sprawdzić nie mogę bo co się zaloguje i wczytam mapę od razu mnie wywala do strony głównej :( Od dobrej godziny próbuje ale nic nie przynosi poprawy :/
Też zauważyłem to że to tylko "wybrane osoby mają problem"
Widać po wpisach na forum marudzą w kółko te same
Jest to bradzo dziwne, a najbardziej fakt ze osoby które sie logują i graja bez problemu nie mogą wejść na wyspe osoby takiej jak ja która nie może wejść do gry.
Tak samo często ja po wbiciu komuś koszy nie moge wrócić na swoją wyspe a bez problemu przeskakuję między wyspami znajomych.
Może to przez to ze ja kupiłem wersje pudełkowa i np wiatrak czy młyn wodny czy generał ma jakąś wadę przez co wsypa sie blokuje.
Ten problem już dawno zauważyłem, ale był sporadyczne, wraz z wystartowaniem ewentu piłkarskiego stał się nagminny i męczący.
Odkąd kupiłem flagę Polski i trofeum, stało się to rutyną i częściej do gry wejść nie mogę jak mogę
Jednak cudem udało mi sie wejść do gry i zatrzymać produkcje na ważnych budynkach, tak więc mogę se teraz czekać aż naprawią problem
Jak się loguję, a zaraz po tym jak wejdę do gry zostaje wylogowany. Wyczyściłem dane przeglądarki, ale nic to nie dało.
Kolejny dzień i gra dalej NIE DZIAŁA! Dalej mydlą oczy, że wszystko powinno już być OK...
Gra działała bardzo płynie bez problemowo do godziny 9:10 od tego czasu nie da się wejść do przygody.
Każdy ma te problemy nie jakas wybrana grupa :/ to że jedni maja je czesciej inni zadziej zalezy raczej od pory w której chcesz sie zalogowac :/ i na pewno to ze kupiłes pudełko nie przeszkadza ani nie pomaga :D
To nie sa te same osoby. Wiekszosc graczy wogole nie opisuje problemu tylko czeka na innych. A Ci co maja dobrze zazwyczaj nie graja tylko sobie randkuja na CHATach.
Czasem jak już się wejdzie do gry, to można grać, a inni nie mogą wejść w tym czasie. Niestety wygląda na to, że ilość graczy przekracza możliwości serwerów.
Wczoraj między ~ 23:00 a 1:00 nie dało się zalogować, wyrzuciło o 23.
Dzisiaj nie mogłem wbić do znajomego, jak już wbiłem, to nie widzę wiadomości, jakie premie zostały mi rzucone [a powinienem, bo byłem na jego wyspie.]
Gra działa 30 sekund i potem się rozłącza :(
Jest wszedłem do przygody i no i wywaliło ;/ lepiej nic nie będę pisać bo jakiego bana dostanę :)
jak tylko dam radę wejść do gry (cudem jakimś) to zaraz mnie wywala serwer jest przciążony powinni wcześniej zamknąć rekrutację a nie czekać teraz są tego efekty
rekrutacja była dosc długo zamknieta ale z jakiegos powodu ja przywrócili :/
10am i nadal bez zmian.
Jak juz ktos wczesniej pisal chyba jest nowe ukryte zadanie dzienne :) np "wyslij 3 geologow w ciagu 30 sekund, jak nie masz tylu to szybko kupuj" :)
ja tam nie wiem, dalej wejść nie mogę, jednak często jak po takich trudach wbije sie do gry, to osoby na głównym piszą ze problemu nie mają, a mnie wyala po kilku sekundach
wiec nie wiem dlaczego niby to problem z serwerem, jak mnie wywala a inni siedzą dalej i problemów nie mają
chyba powinno tak być ze jak już wejdę do gry to w niej siedzę i trzymam miejsce a nie wywala mnie
Sebas problemy sa i ma je kazdy tylko nie kazdy czesto gra zeby mógł powiedziec ze ma te problemy co chwile
chyba czas zgłosić takie rzeczy jakie się tu dzieją wyżej bo to już nie jest problem na siły supportu... administratorów. mydlenie oczu tym, że zajmujemy się tą sprawą nic nie dadzą. problem jak był tak i jest... Czas wysłać link do tego tematu do samej firmy BlueByte. Niech ktoś się w końcu weźmie za robotę.
Hmm... dziwne bo mi jakoś hula wszystko....
Nic się nie da zrobić w grze bo zaraz serwer zrywa połączenie.
no to cwaniaku wyloguj sie i napisz czy dalej CI smiga :P
Wypada tylko sparafrazowac słowa znanego poety: "Śpieszmy się kochac graczy, tak szybko odchodzą"...
A robileś przygody dzisiaj mam farta jeżeli przed DC chociaż armie przydziele ale już ataku nie przeprowadze bo rozłączenie. Po ponownym logowaniu wyślę armię i kolejny DC i tak bez końca
pewnie na to licza bo jak ludzie sie wykrusza to i serwer zacznie normalnie działac :/
Daj mu spokoj, niech se poczyta CHATa niech dalej udaje ze gra :)
Tak obecnie robię 2 przygody i wszystko normalnie chodzi...
Scorpiuss wez sie wyloguj i spróbuj wbic na nowo ,daj znac czy działa :/
@up
nie chodzi normalnie, bo caly czas wywal -blad polaczenia- prosimy odswiezyc polaczenie i tak juz od 20 min