Ja przynajmniej posprzątałem w chacie i jak żona wróciła dziś z pracy miała gotowy obiad :D w tygodniu nadrobimy nie martwcie się ;]
Wersja do druku
Ja przynajmniej posprzątałem w chacie i jak żona wróciła dziś z pracy miała gotowy obiad :D w tygodniu nadrobimy nie martwcie się ;]
... wielkanocnych :) 2123 roku :)
Ciekawe... czy będziemy mieli możliwość zdobycia wszystkich nagród z kalendarza. Osobiście nie dopłacę do tego, bo to jest wina twórców a nie gracza! Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie :/ (a kur... kopalnie złota i cały przemysł leci sobie bez buffów... wściec się idzie)
Ja mam ten sam problem kopalnie pracują bez buffów, zadania dzienne zwykłe i eventowe nie wykonane, przedmioty kolekcjonerskie nie odszukane, odkrywcy nie wysłani. Mniejsza z gospodarką bo kilka dni wytrzyma gdyby to nie było w czasie eventu to pół biedy a tak czas leci i nie ma możliwości zbierania a na pewno nie oddadzą mi tego moderatorzy.
4 kopalnie złota na 5 lvl już mi szlag trafił, a na dodatek zamek przerabia fasolę bez premii i w rezultacie ładne parę kilo w plecy ale spoko pewnie w ramach rekompensaty dostanę ze 2 dosypki złota a jak dobrze pójdzie to może i k. łapkę hehe ale nawet nie to mnie najbardziej wkurza tylko postawa miłościwie nam panujących BB, kompletna olewka i lekceważenie graczy, " Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu " - śmiech na sali. Jakby szlag trafił wszystkie serwery na miesiąc pewnie by powiedzieli, drobne niedogodności. Złamanego grosza już w TSO nie zainwestuję a wydałem niestety sporo kasy :(
z tego co pamiętam po 24 h wszystko sie zatrzymuje...
niestety zasoby w kopalniach i premia na zamku kończyły się 2-3 h po awarii :(
Ja mam niestety wrażenie że problem został zignorowany, a jak przegladam forum w większości przypadków dotyczy graczy z poważnym dorobkiem, ciekawe jaką rekompensatę zaproponują za stracony czas, bo jak niektórzy z Was pisali może się ona okazać zupełnie nieadekwatna do skali problemu, i myślę że sporą grupę graczy zniechęci do kontynuowania zabawy. Inna sprawa że ów problem w znaczący sposób utrudnia cały ten wspaniały event bożonarodzeniowy i jego odbiór przez graczy, których problem dotyka............