Czyżby wysypało się po całości :) 3-mamy kciuki za powodzenie :)
Wersja do druku
Czyżby wysypało się po całości :) 3-mamy kciuki za powodzenie :)
robią co mogą, w pocie czoła i boją się że znowu nie wyjdzie:)
Drodzy Gracze,
Podczas dzisiejszej aktualizacji naprawimy dodatkowe błędy:
ZMIANY & USPRAWNIENIA
- Premia: Naprawiono błąd, który uniemożliwiał aplikowanie apteczek wyprodukowanych w Izbie Chory pokonanym generałom
- Premia: Naprawiono błąd, który powodował, że efekt premii, Garść balonów był słabszy niż zamierzono
- Budynki: Rynek z balonami można ponownie przesunąć za pomocą narzędzia Przenieś budynek
- Budynek: Dostosowano Świąteczne znalezisko i Latarnię widmo, aby rozdawały dodatkowe łupy, gdy na wyspie domowej znajduje się więcej niż 5 z nich, do limitu 10.
- Budynek: Dostosowano Choinki, aby dawały dodatkowe łupy, gdy więcej niż 5 z nich zostanie umieszczonych na wyspie domowej, do limitu 15.
- Event: Naprawiono błąd, który powodował, że pozostały czas wydarzenia był wyświetlany niepoprawnie podczas logowania
- Tekst: Naprawiono różne problemy z tekstem, takie jak 'UnknownID"
- Wiadomości: Odpowiedzi na wiadomości Gildii nie są już wysyłane do całej Gildii
- Wiadomości: Obieranie wiadomości handlowych za pomocą funkcji „Zbierz wszystko” nie powoduje już usuwania zasobów
- Umiejętności: Naprawiono błąd, który powodował, że umiejętności i cechy Odkrywcy, które zwiększają łupy podczas poszukiwania skarbów, nie działały poprawnie
jednym słowem naprawiliśmy duperele które nie wpływają na poprawę jakości gry:)
No i fajnie a MOD-Her.... 3 dalej na G1 bedzie życzył miłej gry i oczekiwał miłych odpowiedzi :) Bo jak nie to wiadomo :P
Marzę o dniu w którym CM obwieszczający zakończenie prac planowych będzie umieszczał aktualny link do client.swf
Heh, gra sie sypie, aktualizacja wydluzona, a Wy narzekacie woiecznie. Ja sie bede cieszyl, jak jeszcze zagramy w tso... ;p
A mi chodzi tylko o naprawienie Drzewka Miłości, żeby nie było jak do tej pory... mogę użyć a jednak kur... nie mogę, muszę czekać wiele godzin jeszcze, to po cholerę tego tyle mam, jak działa jakbym miała jedno drzewko?
co z patentami ktore nie zostały przyznane za zdobycie obszaru na wyspie????
a co przestanie działac:)?
O unity to nawet nie ma co wspominać, darujcie sobie te wypociny...... mnie interesuje kiedy naprawicie Excelsior na cliencie !!!!!!
Przecież client nie jest już wspierany, gramy na nim na własny użytek...
I do 17.00 :(((((
Drodzy Gracze,
Aktualizacja potrwa do godziny 17:00
Aktualizacja potrwa do godziny 15:00
No to ja juz sobie dzisiaj chyba nie zagram w gre... :/
Cała gra do naprawy jest, lub wykasowania, nie idzie grać i wszystko ginie.
BB wstyd.
Nieźle idzie widzę ...... kolejne przedłużenie ........ pozostaje pytanie: gra wstanie po tych waszych 'poprawkach' czy nie .... :-)
Reanimują trupa, w bb dzisiaj nadgodziny.
widać covid też dopadł setty:(((
Witam serdecznie!
Aktualizacja potrwa do godziny 17:00
Dziękuje za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
coś się chyba popsuło:D:D aż strach pomyśleć jakie babole są wgrywane. pewnie naprawiają na bierząco:D:D
zespol wybitnych programistow znowu se nie poradzil... nawet aktualizacji nei potrafia skonczyc jak zaplanowali ... teraz pewnie dojdzie kolejna masa bledow jak tylko t o odpala ... no ale sukcesem jest "Tekst: Naprawiono różne problemy z tekstem, takie jak 'UnknownID" "
i dobrze ze nie wspieracie klienta, przynajmniej dlatego działa ... unity jest przez was wspierane i widzimy efekt tych prac ....
To najlepsza wiadomość dnia.. w evencie który opiera się na masowym wysyłaniu odkrywców będziemy mogli oprócz wysyłania jeszcze każdą paczkę otwierać osobno :))Cytat:
Aktualizacja: Funkcja, która pozwalała na masowe zbieranie wiadomości handlowych, została tymczasowo wyłączona do odwołania. Zostanie zaimplementowany do gry po zakończeniu wydarzenia; Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie!
CM tego już nie zrobi a link ciągle jest ten sam:
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
Trzeba tylko porównać sumy kontrolne, hashe itp. z poprzednim/ostatnio działającym plikiem. Do tego polecam PeaZip, po instalacji prawoklik na pliku i wybrać z menu PeaZip > CRC, hash and file tools. Można dorzucić do listy kilka wersji pliku pod innymi nazwami lub z innych katalogów.
tutaj mozna pytania zadawac...to fajowo, ale czy ktos tu odpowiada? bo jesli tak, to spytam czy wg ta gre naprawicie kiedys? (pisze sie ta gre czy te gre?)
a jak naprawicie to kiedy i czy sie wtedy da w nia grac.?.../.
A wiadomo kiedy w ogóle gra bedzie dostępna ?? I czy notoryczne zacinanie się gry zostanie naprawione (refresh zone)
Rozumiem Państwa rozczarowanie i problemy które, są znane
tylko zastanawiam się tyle stron wpisów narzekania i stawiania krzyżyków na gre.
Ile jeszcze tysięcy wpisów zanim dotrze do świadomości że to taka gra a nie inna.
Na dziś trzeba być w dobrej gildii w której gracze pomagają rozwiązywać problemy
z grą jeśli ktoś sam nie umie, a uparcie tylko lamentuje na czatach czekając na cud
cudu nie będzie. pozdrawiam
Aktualizacja
update (1) - nie będzie 13 grudnia tylko 14 grudnia.
update (2) - skonczy sie 14 grudnia o godzinie 12:00
update (3) - skończy sie 14 grudnia o godzinie 15:00
update (4) - skończy sie 14 grudnia o godzinie 17:00
Update (5) - NIE skonczy sie update, zyczymy miłych swiąt
korzystając z okazji uczcijmy rocznica Klienta (nieutoryzowanego), który każdy przeklinał na początku, a teraz nie da sie bez tego grać.
Witam serdecznie!
Aktualizacja potrwa do godziny 19:00
Dziękuje za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Trzymam kciuki..
update (6) - skończy się o godzinie 19:00
Czyli jednak nie ma co marudzić, to znaczy że COŚ robią :)
7 godzin poślizgu :D ale daremny trud bo Unity nigdy nie ogarnie tej gry. Sami siebie chyba próbujecie oszukać bo nas sie juz nie da ;D
Dokładnie.... rok mija, pamiętam jak psioczyłam na clienta, teraz to jak zbawienie....aż strach mi sobie przypomnieć jaki raj był przed clientem.
Do 19.00 - takich cyrków to chyba jeszcze nie było. Przynajmniej nie pamiętam, ale zawsze jest ten pierwszy raz, 12h konserwy się szykuje
chyba coś się nieżle posypało :(((
I po aktualizacji wszyscy zaczynamy od postawienia magazynu w strefie 1.
Może cud będzie i wszystko zacznie działać jak powinno, jeżeli tak, to róbcie, róbcie nawet do rana