Podczas dzisiejszej aktualizacji naprawimy dodatkowe błędy:
ZMIANY & USPRAWNIENIA
Premia: Naprawiono błąd, który uniemożliwiał aplikowanie apteczek wyprodukowanych w Izbie Chory pokonanym generałom
Premia: Naprawiono błąd, który powodował, że efekt premii, Garść balonów był słabszy niż zamierzono
Budynki: Rynek z balonami można ponownie przesunąć za pomocą narzędzia Przenieś budynek
Budynek: Dostosowano Świąteczne znalezisko i Latarnię widmo, aby rozdawały dodatkowe łupy, gdy na wyspie domowej znajduje się więcej niż 5 z nich, do limitu 10.
Budynek: Dostosowano Choinki, aby dawały dodatkowe łupy, gdy więcej niż 5 z nich zostanie umieszczonych na wyspie domowej, do limitu 15.
Event: Naprawiono błąd, który powodował, że pozostały czas wydarzenia był wyświetlany niepoprawnie podczas logowania
Tekst: Naprawiono różne problemy z tekstem, takie jak 'UnknownID"
Wiadomości: Odpowiedzi na wiadomości Gildii nie są już wysyłane do całej Gildii
Wiadomości: Obieranie wiadomości handlowych za pomocą funkcji „Zbierz wszystko” nie powoduje już usuwania zasobów
Umiejętności: Naprawiono błąd, który powodował, że umiejętności i cechy Odkrywcy, które zwiększają łupy podczas poszukiwania skarbów, nie działały poprawnie
A mi chodzi tylko o naprawienie Drzewka Miłości, żeby nie było jak do tej pory... mogę użyć a jednak kur... nie mogę, muszę czekać wiele godzin jeszcze, to po cholerę tego tyle mam, jak działa jakbym miała jedno drzewko?
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.