obserwatorium i stajnica tez dziś padło! xD wczoraj jeszcze działało,A WY NIE WIECIE JESZCZE KIEDY TO NAPRAWICIE !!!
Wersja do druku
obserwatorium i stajnica tez dziś padło! xD wczoraj jeszcze działało,A WY NIE WIECIE JESZCZE KIEDY TO NAPRAWICIE !!!
a blokowanie strefy przez rzucanie premii od innych graczy, a wysłanie zaproszeń na przygody, a niedziałające budynki z premiami strefowymi to nie wymaga naprawy !!!???
jeszcze Was Szef trzyma w pracy? Nie pozwalniali was?
Mi dzisiaj zablokowało strefę, wrzucenie premii czarny wir... , drzewko miłości działa jak chce, tragedia....
Penelopa, ale problem nie dotyczy tylko Uroczego Ogrodu. Ja użyłem premii strefowej w boisku i mam zablokowany obszar od 14:00. Nie przypominam sobie, żeby gra upadła tak nisko od 6-7 lat. Niestety.
"Znajdziecie w sumie 21 drzwi. Każdego dnia możecie otworzyć jedne drzwi. Otwarcie pominiętych drzwi to koszt 100 klejnotów za zwykłe drzwi i 300 klejnotów za drzwi specjalne, ze względu na bardzo wysoką wartość nagród."
Pozwoliłem sobie zacytować Twój wpis Penelopo z Pamiętnika Dev odnośnie kalendarza i mam pytanko odnośnie drugiej części tekstu, którą pogrubiłem dla lepszej widoczności.
Czy w tegorocznym kalendarzu okienko ze specjalnymi drzwiami z dnia 31 października gdzie jako nagroda o "bardzo wysokiej wartości" ( 10 arkebuzów,10 rumaków bojowych,10 moździerzy) to jest pomyłka, żart czy kpina ?
U mnie problem dotyczy logowania - czyli ZERO - nie można się przebić przez logowanie nie ważne czy Klient czy Unity.. Jutro aktualizacja to może się uda:)
Dla chetnych, mój kalkulator eventowy:
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
działa wam gra- bo nikt nic nie pisze a coś na stronie głównej się pokazało
Mi nie działa ani na Unity, ani na Kliencie - gniot
U mnie też nie działa a konserwa dopiero jutro od 12
Dotyczy to wielu graczy i nic się nie zmienia nawet po wygaśnięciu premii ogrodu (12h). Od doby nie mam dostępu do swojej wyspy a BB publikuje informację, żeby nie korzystać z ogrodu. Takie konserwacje robi się ASAP a nie ustala je na połowę kolejnego dnia. Konto skasowane. Miłej zabawy!
P.S. Zmieńcie nazwę gry na "klub sadomasochistów"
Witam serdecznie!
Przypominam, że w chwili obecnej trwa konserwacja. Konserwacja potrwa do około 15:00 czasu polskiego.
Podczas tej konserwacji naprawimy:
✅Uroczy ogród i zablokowane strefy
✅Zaproszenia do przygód
✅Potwory z mgły
✅Rezydencję z zadania "Nie wolno zapomnieć"
Podczas aktualizacji gra będzie niedostępna. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
jaka rezydencja z zadania nie wolno zapomnieć ? ja tam tylko dostałam Ozdobny Cmentarz Dyń :confused:
Stanica i sala koncertowa też nie działa...
stawiam 100 zeta przeciwko 100 euro ze o 15.00 będzie ciąg dalszy :) zabawy w chowanego :)
już włączyli bo u mnie sie ładuje na unity
juz po konserwie ale trzeba plik podmienić :/
.
a gdzie jest
nowy plik swf
https://sirris.tsomaps.com/client.swf
Chciałem bardzo serdecznie podziękować twórcą gry, twórcą tego wspaniałego eventu, za kalendarz i dzisiejszą nagrodę w postaci AŻ 10 wozów. Super, tego mi brakowalo! Do tego niedzielna nagroda ze złotych drzwi ahh... wybór będzie trudny...
Zostałem zablokowany /obszar serwera uszkodzony/,od rana nie mogę wejść do gry, pola to pewnie już padły ,ciekawe czy i kto to zrekompensuje,odkrywcy stoją , a wogóle co tu dużo pisać .Na moje posty nikt nie odpowiada. MASAKRA.
musisz niestety czekac az do rana z odblokowaniem wyspy :/
Wszystko działało a po wczorajszej konserwacji przestała działać stannica wywiadowców.
Brak słów o tym jak ciężko pracujecie wystawiając klejki za kasę,
Swiąteczka piekarnia tez nie działą.
U jednych naprawiacie a innych psujecie
Penelopo jak grać !!!!????
P.S.
po 5 godz i kilkunastu relogach stanica zaskoczyła.
Teraz jeszcze piekarnia.
Taka gra to czysta "przyjmność"
przestraszony odkrywca do naprawy
po 8 dniach przynosi 12 dyn - 160 dodaj do dowolnego złoża (było zawsze 440)
najlepszy odkrywca schrzaniony
Gra w dalszym ciągu, grając na OFICJALNYM kliencie Unity przez przeglądarkę, zachowuje się tak jakby mi nagle w komputerze uciekło 90% mocy obliczeniowej. Księga zadań otwiera się niedopuszczalnie długo. To samo dotyczy jakiegokolwiek budynku z zaplanowaną kolejką produkcji. Wysyłanie specjalistów - dramat. Skutecznie leczycie użytkowników z chęci grania w tą grę.:confused:
Nie działa ogólnie bonus do zasobów u każdego odkrywcy, dodatkowe sloty działają, max drop ze slotu też, ale jak jakiś ma powiększony drop w slocie, np przestraszony czy śnieżny, to ten bonus się nie dolicza. Tak samo umiejętność z łopatką +9% do dropu nie działa.
Tak więc gracze są od groma dyń do tylu bo umiejętności powiększające drop nie działają. Przy liczbnie ponad 100+ to juz starty idą w tyś na gracza
moze jeszcze z 10 konserw i naprawia
Hej
Jak to jest z tym doladowaniem? Cena 75 dyn a doladowuje tylko 10.
Wiem, ale to zaden biznes. Strata 65 dyn. Albo cos robie zle.
ten cały event na unity to strata czasu...
Widzę że cały czas nie łapiesz koncepcji. Twoje pole pada czyli nie możesz produkować dyń, inwestujesz 75 dyn w ożywienie i znów możesz je zdobywać z pola. To jest cały sens tej premii.
Niedopilnowanie i wyczerpanie pola w tym roku może być stosunkowo łatwe bo gra chodzi jak chce i możesz nagle nie móc sie zalogować, a wyspa pracuje cały czas, do tego znajomi tez nie mogą wbić i dosypać. Ta premia jest w razie katastrofy, aby do końca eventu mieć możliwość eksploatować cmentarze, a nie źródłem dosypek dyń.
Drzewo miłości znowu nie działa. Kiedy to będzie naprawione?
Drzewo nie działa, stanica nie działa, BB ogarnijcie się
Dodatkowo nie dziala znajdowanie szybkich kopalni, nawet zauroczony (100% szansy na szybka) odnajduje wolne
U mnie dzisiaj po 5 godz i kilkunastu relogach stanica zaskoczyła