Przepraszam jak mają się podzielić? Prześlą mi klejnoty? BB w ... leci...
Wersja do druku
Przepraszam jak mają się podzielić? Prześlą mi klejnoty? BB w ... leci...
Rozdać albo dać te premie na budynki znajomego.
Cytat:
Wiadomość powinna była trafić do graczy, którzy od dawna nie odwiedzali swojej wyspy.
Cytat:
Jednak psotny listonosz miał inny pomysł: wysłać wiadomości do tylu Władyków, ilu się da, ale skończył mu się papier.
Problem rozwiazany: listonosz ukarany za rozdawnictwo, tym co grali codziennie.Cytat:
Listonosz(ubi.bb) otrzymał reprymendę i przeprosił za swe zachowanie.
Królicze łapki i nadgodziny szkoleniowe mają możliwość handlu więc większość fantów można bez problemu przesłać.
Gdyby kod miał trafić do wszystkich to daliby jeden globalny, a dostały tylko osoby spełniające ściśle określone kryteria więc płacz tu nic nie da bo tak miało być.
Mam konta na PL serwerze, EN serwerze i RU serwerze (wszystko to jest zgodne z regulaminem)
Loguje sie przez to samo konto mailowe
Na zadnym z tych kont NIE dostalem maila z kodem promocyjnym
1. Czy ten mail byl rozsylany TYLKO na PL serwerze?
2. Jakie sa szanse by jeszcze go dostac ?
================
Sprawdzilem dokladnie przed chwila jeszcze raz poczte i znalazl sie JEDEN mail - z angielskiej wersji gry.
Niestety - na PL i RU tez kod nie dziala
1. Nie.
2. Nie ma.
przeciez BB jasno napisalo ze dostali losowi gracze bez zadnego kryterium wiec nie wciaskaj ze "dostały tylko osoby spełniające ściśle określone kryteria " sciema to my a nie nam
ps2 a lkapki i nadgodziny to se mozna wsadzic w ... chodzi o klejnoty ktorymi sie nie da podzielic nawet kupujac prezenty komus bo klejnoty sie zbiera aby kupic cos czego nie mozna zdobyc na handlu/wadze typu patenty gienki kopalnie klejnotow a nie cos czego jest w opor na handlu i jest dostepne za monety
dostałem wczoraj odpowiedż od suportu iż wystapił błąd z rozsyłaniem tych email i dlatego nie dostali wszyscy
Jak już gdzieś wcześniej RedJul wspomniał losowość to losowość, czy grając w lotto też tak płaczecie jak nie traficie 6tki?
ps. sprzedam tanio paczkę chusteczek i maść na hemcie :D
Może w końcu kiedyś i na mnie trafi... jeszcze nie dostałem na maila nic oprócz odpowiedzi z supportu heh...
Tu nie chodzi o to co Red napisal (aczkolwiek mial/ma racje). Tu chodzi o to ze BB nawalilo. Maila z kodem na klejnoty i inne duperelki mialy dostac osoby ktore od dluzszego czasu nie logowaly sie do gry. Mialo to ich zachecic do powrotu. BB spartolilo sprawe i z nieznanego nikomu powodu, maile poszly do losowych graczy (nawet tych co graja codziennie, jak ja). Nie wiem po co wspominasz o lotto.
Standardowo BB nabierze wode w usta, przeczekaja burzliwy okres az afera w miare ucichnie i pod koniec wydarzenia rzuca promocje na niebieskie.
A myślałem zasilić ich konto o kilka zł bo zbieranie na kopke klejek jest trochę żmudne, ale jeżeli oni tak traktują graczy to przykro mi.
Z mojej kieszeni również nic nie dostaną przez zaistniałą sytuacje. W żadnej grze w która grałem nie miały miejsca takie wpadki i amatorszczyzna.
Ale ale to że bug buga pogania wie tu niemal każdy... nie zwalnia to nas, graczy od rozumowania czytanego tekstu, losowość to losowość a lotto to jakby nie było los i każde wasze argumenty można o kant dupy sobie otłuc, doopy moda dodajmy :D
pozdro dla dwulicowego zółtka co mi czat zabrał.... kto ma wiedzieć to wie :)\\
aha pln wydajcie lepiej na pajacka a nie na tych nierobów
Ta losowość nie byłą zamierzona, mieli jakąś tam koncepcję a wyszło jak wyszło.
Czyli jak zwykle byle jak.
No to niech to teraz naprawią :) Każdy może wybaczyć błąd o ile zostanie naprawiony :)
tyle, ze oni uwazaja, ze juz naprawili. wiadomoscia o koniecznosci dzielenia sie. Modowie na czacie strasza banami i bredza o naszej chciwosci. A modowie na forum rzucaja obrazkami nowych budynkow, zamiast chociaz wytlumaczyc swoja firme, przeprosic lub faktycznie podac informacje o naprawie bledu. Podobne milczenie jest na fb. Nie wiem dlaczego mam dziwne przeczucie, ze pod koniec wydarzenia BB zrobi promocje na klejnoty "kupcie sobie to, czego wam nie doslalismy".
BB nie ma w obowiązku robienia graczom promocji na klejnoty i jeśli takową zrobią jest to po prostu życzliwy gest z ich strony, więc nie będzie niczym dziwnym jeśli w dbałości o dobre imię marki zrobią taki ukłon w stronę swoich klientów.