Mam swojego
Wersja do druku
Mam swojego
"""
Witaj bayern1983,
Najmocniej przepraszam za mające miejsce w Twojej rozgrywce utrudnienia.
Uprzejmie informuję, iż utrudnienia w grze związane są z dodatkową przerwą techniczną, która na celu ma poprawienie kilku aspektów związanych z wydarzeniem Halloween'owy.
Zakończenie przerwy powinno nastąpic około godziny 13:30.
"""
Ciekawe, co spieprzą w trakcie tej przerwy? No bo, ze coś spieprzą, jest pewne, tylko co???
Obstawiamy?
Zakończenie przerwy powinno nastąpic około godziny 13:30
POWINNO ale zawsze mozna zmienc na 14:30 :P
pojawi się golem numer 1 :)
Dał sobie słowiańskiego Jaśka, i się dziwi, ze go niemce olewają :D
I weź tu potem tłumacz, dlaczego levelu nie wbiłeś... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w ramach rekompensaty, proponuje ogólnego bana , tak na 2 dni, żeby nie musieć na to wszystko wnerwiać i patrzyć ;)
czemu 2, od razu 4, święta by były spokojne :)
popieram, 4 dni są ok, ale zamiast bana dla nas, proponuje założyć bana na sklep, dopiero się wtedy zagotuje, jak przez 4 dni nikt klejek nie kupi :D
no to do zobaczenia za 1h ;-)
Cytat:
czas trwania: około 3 godzin
chyba aktualizacja sie nie powiodla bo nie mozna produkowac nic do niszczenia golema:D
I usunąć zadania z golemem też nie można...
zalogowac sie nie można..
do 3 razy sztuka znowu 1,5 h psu na bude
mozecie sie polaczyc z gra??
nie
cos zas padło bo do gry nie wejde :-/
the settlers offline :D
Mam propozycje, nie zgłaszajcie, że są jakieś problemy w grze bo i tak nie naprawią a grać nie można:)
zamiast naprawiać to coraz większe badziewie z tego robią.hm
:rolleyes: BB zróbcie dziś jeszcze ze 3 konserwy bo i tak już mi się odechciało grać... :rolleyes:
BB dziś idzie na rekord :) Trzecia przerwa techniczna w ciagu dnia. jak myslicie dadza radę, czy zaserwują czwartą przerwę? :)
i tak znowu dupy dadzą, i tak, normalne u nich....
idą na rekord
Podobno ta jest ostatnia skonczy sie w drugi dzien swiat Bożego Narodzenia
I jest jedna wielka konserwa - zaczyna się od teraz i trwa 90 minut. Niezależnie, w jakim momencie tego "teraz" wejdziesz.. ;)
Nocna przerwa ok 6 godzin, druga poranna przerwa ok 2 godziny, i teraz kolejna ok 2, czyli w sumie ok pół dnia nie ma gry... CZY TO ABY NA PEWNO NIE JEST JUZ WERSJA BETA ?????????????????????????????????????????????????? ???????????
Oj tam oj tam. O taki drobiazg jak gra marudzicie. Przecież sklep z klejnotami działa. Płacić można, a jakość produktu to pikuś :D
Człowiek wysyła wojsko na przygodę, idzie sobie placki usmażyć, wraca a tu takie coś...
Hmm jak by kto nie wiedzial beta byla tylko w sprawie tlumaczenia ....
wiec tlumacza ze konserwa jest potrzebna jedna , druga , trzecia......