To się nazywa MULTIPLIKATOR :)
Wersja do druku
To się nazywa MULTIPLIKATOR :)
Za
Za
Tak
Popieram,bardzo dobre rozwiązanie
Jak najbardziej za.
super sprawa
Jestem za!
spoko
jestem za
jestem za
oczywiscie za....i zapewne wszyscy sa za.....oprocz BB :D
uwazni czytelnicy forum znają moją teorie ktorej nie bede powtarzał po raz n-ty :)
Ileż można o to prosić. 6 stron komentarzy 400 osób na tak, kilka innych wątków w ogóle nas nie słuchają. Ciekawe czy w innych krajach też poruszany jest ten problem.
Jak najbardziej ja również jestem za. Bardzo fajnie to opracowałeś okno produkcji, jest jasne i czytelne.
Dzięki za wszystkie słowa uznania. To była pierwsza wizja, dziś bym to rozwiązał nieco lepiej ;)
Niezależnie od wszystkiego, mam nadzieję że przynajmniej uzyskamy odpowiedź na pytanie, dlaczego i po co ten limit 25.
Dodatkowo w magazynie prowiantu takie cos , bo karmy dla rybek i woni dziczyzny klikanie cały dzien robi sie nudne. Dodatkowo denerwujące jest niszczenie całej kolejki produkcji bo w gildyjnym zadaniu mam przerobić napitek na monety
A więc czekamy z niecierpliwością na odpowiedź ze strony twórców gry...
"Czekamy, czekamy - na sygnał - centraaaali".
A centrala ciągle milczy.
Centrala nie milczy. Centrala postem niejakiego Slasha ogłosiła, że nas rozumie ale ma w poważaniu.
Również jestem za, a jeśli Slash ma Nas w poważaniu to My też powinniśmy go mieć i przestać wpłacać na konto tej firmy.
Niech poprawią w końcu te koszary !
Już miałem tego posta pisać a jednak istnieje już taki ;D pomysł genialny - obecnie klikamy jak małpy na te guziki, żeby wojsko pobudować - - dodali przygody bajkowe, że trzeba co kilka dni po 4k jednostek budować - potem jest problem policzyć ile i czego budujemy, jak te biedne dzieci z pegi-7+ dają sobie rade z planowaniem i przygotowywaniem jednostek pod krawców ? Dodał bym jeszcze motyw "dezercji" czyli likwidacji poborowych - szczególnie przydatne kiedy trzeba studnie postawić i ma się limit populacji.
Na poziomie krawca to już młyny powinieneś mieć wodne, ehh, ale i tak za koszarami jestem jak najbardziej za":P
Ja już nie buduje studni dawno ;D ale mam na myśli innych graczy, tych którzy wystartowali - ostatni wyścig serwerów (balony) podbił wodę do kolosalnych cen - wiele razy natknąłem się na graczy, którzy szukali dowolnej przygody żeby tylko rozbić trochę wojska i pobudować studnie.
To i Tobie Duszysko40 8k dziennie będzie mało - kto wie - może zaraz może się premka pojawi x5 (super-skunks). Miałem na myśli ogół.
No na premium to skunks za skunksem na CR leci w 3dni na premium 17cr, a tylko 2k miejsca na rekrutów było teraz na 7 dni mam 3k R, reszta wojo na krawca- 5 dziennie, to 5k R do wklepania co popołudnie, opcja niemiłosiernie przemiła, ehh, odnośnie balonów, to samo teraz będzie co po u niektórych- na golema":P
A ja mam pomysł, może zastrajkujemy i nie będziemy kupować klejnotów? Brak kasy zmusi do szybkiego działania.
No i wtedy wprowadzą interfejs tylko za klej i co wtedy? Musisz kupić aby budować więcej niż po 25...
up;p
Dodaj Larxand opcje budowy za klejnoty i popchnij do Supportu.
Podobno już ktoś nad tym pracuje. Byłaby to miła niespodzianka na gwiazdkę :)
Ale z drugiej strony, skoro przedstawiciele BB przyznają, że nie mają zasobów, żeby zrobić coś takiego jak wyspa do testów (bo ta na tsotesting to istna porażka), to i trudno się spodziewać, żeby inne rozwiązania pojawiały się w tempie, które uznamy zgodnie za satysfakcjonujący. No ale trzymam kciuki.
Właśnie wpadłem na coś podobnego, ale widzę, że już jest taki temat i jeszcze bardziej dopracowany, więc TAK :)
Oczywiście, masz na tak :) Czasami produkcja 25 to za mało lub po prostu trzeba szukać takiej ilości na której starcza surowców :/
witam
tak
również tak :)
jestem za
popieram zdecydowanie
bardzo na tak!
Popieram, bardzo fajny pomysł, właśnie o czymś podobnym myślałem! :)
Żeby nie było, że zapomnieliśmy.