U mnie koło 8 rano jeszcze Kolonia śmigała. Teraz też siedzę w kolejce...
Wersja do druku
U mnie koło 8 rano jeszcze Kolonia śmigała. Teraz też siedzę w kolejce...
bez paniki na testowym loguje sie już 7 h a mam jeszcze 1h i pare min życie uczy cierpliwośći
30 min logowania to Głupota i tyle
15 minut jasne mam kolejke logowanie 235 z 735 i 15 minut od godziny przeciez to sie mija z celem caly dzien czekac az wejdziesz do gry brawo dla suportu za naprawianie gry coraz "milej sie gra" nic tylko zmienic gre.
66 z 799 czas 7 minut po nastepnych 40 minutach super
logowalem sie już 30min i nic ;/ wywaliło mnie :( wejdę pózniej tylko mi produkcja stoi :(
macie też problem z logowaniem?
to jeszcze nie koniec .... maja kolejna niespodzianke dla nas wkrotce
http://c.wrzuta.pl/wi12411/2d81861a0023d5a0511f72e7/kol
Mnie zastanawia czy ktoś z tu obecnych jest w tym momencie zalogowany na Kolonii i może normalnie grać?
mi wyskoczyly 22h to lekkie przegiecie
a czy komuś udało się zalogować? ja od wczoraj swojej wyspy nie widziałem
Ja juz 1,5 godz. się loguje. To nie do pomyślenia :((
bylem dzis o 8-9 rano z przygody wracalem i po sprawie juz bylo teraz to tak wyglada
13:57- 15 minut jasne mam kolejke logowanie 235 z 735 i 15 minut od godziny przeciez to sie mija z celem caly dzien czekac az wejdziesz do gry brawo dla suportu za naprawianie gry coraz "milej sie gra" nic tylko zmienic gre.
66 z 799 czas 7 minut po nastepnych 40 minutach super
14:29 - 25 z 825 3 minuty
czasy serwera oczywiscie
zalogowalem sie w koncu super poprawka brawo suport
Ja czekam już ponad godzinę a przewidywany czas miał być 16 minut :(
„….. POPRAWKI:
- Optymalizacja kilku mechanizmów gry w celu zwiększenia wydajności po stronie klienta oraz serwera.” ….
Fajna ta optymalizacja :D:D:D
745 z 837 a już 30 minut czekam.... bez komentarza
kllejka 850 co to jest test kogo trafi szlak i przestanie grać! :/
Tak, po długim oczekiwaniu udaje się zalogować i najprawdopodobniej ci którzy są zalogowani nie chcą wychodzić z gry, żeby potem nie mieć problemów z wejściem, więc kolejka się coraz bardziej wydłuża a serwer jest w stanie przyjąć tylko określoną ilość graczy na raz.
Z konserwacji na konserwację jest co raz gorzej a chyba powinno być lepiej. Rok minął, wy dalej szukacie błędów a końca nie widać.Powciskajcie jeszcze trochę kitów, może gracze wybaczą wam niekompetencję przez kolejny rok.
Ja się jeszcze dziś ok. 10.30 logowałam bez problemu. Teraz co sie dzieje, każdy widzi:( Wczoraj wieczorem też był kłopot, dopiero po 01.00 się udało.
To są jakieś jaja, ja dziękuje za taka grę i rezygnuje szkoda pieniędzy na takie coś sobota mam czas coś porobić a nie mogę się zalogować, Do widzenia
za 1h minie mi przygoda, stracilem juz 500 wojska i nie dokoncze jej przez to logowanie... ciekawe kto mi to zrekonpensuje... ;/
ale jest nadzieja po udalo sie zalogowąć po około godzinie
Ja dzisiaj odpuściłem - zapowiedziane 28min z tendencją rosnącą skutecznie odstrasza
Witam u mnie to samo może ktoś łaskawie dałby informacje ogólną , kiedy zostanie naprawiony ten błąd w logowaniu!!!, bo już powoli tracę cierpliwość do tej gry , w ciągu kilku ostatnich dni błąd goni błąd
Masakra :)
to są juz jaja2:30 godz. i nici z logowania
serwer testowy tak samo ma z logowaniem
14:22 wreszcie się zalogowałem do gry, początek logowania ok. godz. 12
witam normalnie masakra 45 mim i wciaz rosnie totalna porazka
Kpina normalnie kpina ciekawe co z przygodami w takim przypadku!!!!!
dokladnie chyba trzeba zrezygnowac z tej gry bo ona powoli zaczyna denerwować człowieka a powinna wręcz przeciwnie przyciagać uwagę i relaksować
Dokładnie Ink mówisz, wybija gienki chodzą po 1h z wyspy na przygodę porażka istna
a najlepsze ze po wszystkim zuca po koszu i mysla ze jest oki
przed chwila miałem 5 minut a teraz mam 25
Już 1h czekam żeby się zalogować i czas ciągle stoi :/
Porazka totalna 35 min logowania jakis absurd
Może ktoś napisze do admina z wiadomością że serwer padł. Może oni o tym nie wiedzą.:P
ja juz 33 ninuty czekam masakra!!!!!
sprubuje do supotu